Collagen Natures Finest, 140g, Nutrisslim

Dieta si nutritie

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

Pretul nu a putut fi incarcat. Incercati sa adaugati produsul in cos pentru a vedea pretul.

Descriere si prospect: Collagen Natures Finest, 140g, Nutrisslim

652369199

Supliment alimentar pentru par, unghii si piele frumoase. Colagenul este o proteina intalnita des in corpul uman. Poate fi gasita in toate tipurile de tesuturi, in special piele, unghii, par, oase si cartilaje. Colagenul hidrolizat este in fapt format din parti de peptide mici de collagen, care sunt usor absorbite de corp.

Productia de colagen este redusa dupa varsta de 20 de ani, ceea ce inseamna ca degradarea colagenului este mai rapida decat sinteza sa. Cantitatea de colagen poate fi redusa cu 30% pana la varsta de 45 de ani, ceea ce duce la semne vizibile de imbatranire precum aparitia ridurilor, unghiile fragile, parul subtire si abilitati reduse de miscare. 

Suplimentul de colagen optimizeaza sinteza acestuia la nivelul organismului, incetinind procesul de imbatranire.

Beneficii: 

  • Pulbere de colagen 100% hidrolizata;
  • Bogat in proteine;
  • Absorbtie buna;

Ingrediente: Colagen hidrolizat de origine bovina (100%).

Mod de utilizare: Aportul zilnic recomandat este de 10g. Se amesteca in bautura preferata si se lasa timp de 2 minute sa se dizolve. Cu 10g de pulbere consumi 5g de peptide de colagen.

Forma de prezentare: 140g

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 25.06.2022