Collagen-Joint Care cu fortigel, 140g, Nutrisslim

Dieta si nutritie

In stoc
35,98 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Collagen-Joint Care cu fortigel, 140g, Nutrisslim

652369201

Formula care ajuta la flexibilitatea articulatiilor, importanta pentru mentinerea abilitatilor de miscare.

Proprietati:

  • Fortigel este o forma brevetata de colagen hidrolizat de origine bovina de tip 2, reprezentat mai ales in tesuturile cartilaginoase. Formula contine peptide mici de colagen, care sunt usor absorbite.
  • MSM este o sursa de sulf, un element important in corpul uman, deoarece este component al proteinelor ​si al tesutului conjunctiv.
  • Camu Camu este o pulbere extrem de bogata in vitamina C, cu rol in sinteza de colagen pentru functionarea normala a cartilajului. 

Ingrediente: Fortigel, MSM (metil sulfonil metan), aroma naturala de portocala, fibre de bambus, vitamina C, extract de stevia.

 

Mod de utilizare: Aportul zilnic recomandat este de 10g. Se amesteca intr-un pahar 10g de produs cu apa si se lasa 2 minute sa se dizolve. Cu 10g de pudra consumi 5g de peptide de colagen Fortigel.

Forma de prezentare: 140g

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 20.07.2022