Cistitus 130 mg, 15 comprimate filmate, Uriach

Suplimente alimentare

45,97 Lei
Produs indisponibil

Despre produs

7533359

Supliment alimentar cu extracte de Merisor-canadian 15 Com primate filmate

Merisorul canadian ( Vaccinium macrocarpon) : arbust originar din America de Nord, ale carui fructe sunt foarte bogate in proantocianidine, care contribuie la mentinerea sanatatii tractului urinar.

Ingrediente:

stabifizatori: - celuloza microcristalina, - carboximetilceluloza, - saruri de magneziu ale acizilor grasi vegetali; - extract uscat 200:1 din fructe de Merisor-canadian (Vaccinium macrocarpon) cu 68% PAC - prontocianidine-191 mg; - Nutraficient red/ agenti de glazurare: hidroxipropilmetilceluloza, polidextroza; - coloranti / dioxid de titan, oxid rosu defier, riboflavina, acid carminic; - talc, maltodextrina, trigliceride cu catena medie; - agent antiaglomernat: dioxid de siliciu.

lngrediente active/ 1 comprimat:

- Extract de Merisor -canadian din care 191 mg Proantocianidine 130mg Valori nutritionale de referinta conform Regulamentului 1169/ 2011

Mod de administrare: 1 comprimat pe zi Atentionari: A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. Nu se recomanda utilizarea de catre persoanele cu alergie la oricare dintre ingredientele produsului. A se pastra la temperature camerei, la loc uscat si ferit de lumina directa a soarelui. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici.; Cereti sfatul medicului dumneavoastra daca luati simultan anticoagulante.

Forma de prezentare: 15 comprimate

Data ultimei actualizari 06.05.2021