Cistitus 130 mg, 15 comprimate filmate, Uriach

45,97 Lei
Stoc epuizat

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

7533359

Supliment alimentar cu extracte de Merisor-canadian 15 Com primate filmate

Merisorul canadian ( Vaccinium macrocarpon) : arbust originar din America de Nord, ale carui fructe sunt foarte bogate in proantocianidine, care contribuie la mentinerea sanatatii tractului urinar.

Ingrediente:

stabifizatori: - celuloza microcristalina, - carboximetilceluloza, - saruri de magneziu ale acizilor grasi vegetali; - extract uscat 200:1 din fructe de Merisor-canadian (Vaccinium macrocarpon) cu 68% PAC - prontocianidine-191 mg; - Nutraficient red/ agenti de glazurare: hidroxipropilmetilceluloza, polidextroza; - coloranti / dioxid de titan, oxid rosu defier, riboflavina, acid carminic; - talc, maltodextrina, trigliceride cu catena medie; - agent antiaglomernat: dioxid de siliciu.

lngrediente active/ 1 comprimat:

- Extract de Merisor -canadian din care 191 mg Proantocianidine 130mg Valori nutritionale de referinta conform Regulamentului 1169/ 2011

Mod de administrare: 1 comprimat pe zi Atentionari: A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. Nu se recomanda utilizarea de catre persoanele cu alergie la oricare dintre ingredientele produsului. A se pastra la temperature camerei, la loc uscat si ferit de lumina directa a soarelui. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici.; Cereti sfatul medicului dumneavoastra daca luati simultan anticoagulante.

Forma de prezentare: 15 comprimate