Suplimente alimentare

Cistidep Sirop, 150ml, Dr. Phyto

49,99 Lei

Pret / FL: 49,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Cistidep Sirop, 150ml, Dr. Phyto

7534242

Cistidep Sirop este un supliment alimentar cu extracte din plante si indulcitori naturali.

Ingrediente: Apa demineralizata, fructoza (indulcitor), Inulina, Vitamina C (acid ascorbic), CystiCran® 40 - extract uscat, standardizat din fructe de merisor (Vaccinium macrocarpum Aiton, hidroxid de magneziu, fosfat tricalcic),; 40% prontocianidine, Pido-Zinc® - pidolat de zinc, guma xantan (agent de ingrosare), sorbat de potasiu, benzoat de sodiu (conservanti), aroma de cirese, aroma de miere, acid citric.

Proprietati:

  • Contine extract uscat, standardizat de merisor, inulina, Vit C si zinc, care ajuta la mentinerea sanatatii tractului urinar. Merisorul inhiba aderenta bacteriilor la mucoasa vezicii urinare, care joaca un rol important in dezvoltarea infectiilor tractului urinar. Fructele de merisor inhiba selectiv adeziunea de Escherichia coli. datorita proantocianidinelor oligomere existente in suc.
  • Vitamina C contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar fiind un puternic antioxidant pentru organism. Are un rol crucial in mecanismele de aparare ale organismului impotriva radicalilor liberi si previne oxidarea lipidelor, precum si deteriorarea oxidativa a ADN-ului si proteinelor.
  • Pido-Zinc este un mineral cu actiune imunomodulatoare si antiradicala. Contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, a metabolismului micro si macronutrientilor, sustine in mod natural functia cognitiva si vederea, contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ si la procesul de diviziune celulara. Pidolatele sunt saruri ale acidului pidolic, un aminoacid prezent in mod natural in diferite tesuturi cu importante functii fiziologice, printre care cresterea disponibilitatii mineralului pe care il transporta. Pido-Zinc asigura biodisponibilitate si toleranta crescute.
  • Inulina este un polimer de fructoza, care nu poate fi digerat de enzimele tractului gastro-intestinal. Stimuleaza cresterea bifidobacterii si lactobacili, unele microorganisme ale florei bacteriene a caror proliferare previne dezvoltarea si infectia cu microorganisme patogene. Utilizarea clinica a oligozaharidelor derivate din inulina are rezultate pozitive asupra florei bacteriene a vaginului. in plus, inulina este un agent eficace imunostimulator.

Mod de utilizare:

  • A se agita inainte de utilizare.
  • Copii 6 luni - 3ani: Faza acuta: 2.5 ml de doua ori pe zi, dupa masa, timp de 7 zile; Preventie; 2.5 ml pe zi, dupa masa, timp de 7 zile. Repetati tratamentul timp de 4 luni.
  • Copii 3 - 6 ani: Faza acuta: 5 ml de doua ori pe zi, dupa masa, timp de 7 zile; Preventie: 5 ml pe zi, dupa masa, timp de 7 zile. Repetati tratamentul timp de 4 luni.
  • Copii 6- 12 ani: Faza acuta: 10 ml de doua ori pe zi, dupa masa, timp de 7 zile; Preventie: 10 ml pe zi, dupa masa, timp de 7 zile. Repetati tratamentul timp de 4 luni.
  • Adulti: Faza acuta: 10 ml de doua ori pe zi, dupa masa, timp de 7 zile; Preventie: 10 ml pe zi, dupa masa, timp de 7 zile. Repetati tratamentul timp de 4 luni.
  • Este recomandat ca produsul sa se administreze dupa masa si dupa golirea vezicii urinare.

Forma de prezentare: 150 ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 13.12.2022