Suplimente alimentare

Chlorofresh Mint Liquid Nature's Way, 473.2ml, Secom

Brand: SECOM

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

81,99 Lei

Pret / ML: 81,99 Lei

Stoc epuizat

Descriere si prospect: Chlorofresh Mint Liquid Nature's Way, 473.2ml, Secom

7507584

Forma lichida de clorofilina cupru-sodica pentru absorbtie crescuta, ce sustine reducerea mirosului neplacut al respiratiei, al transpiratiei, al urinei si al fecalelor.

Clorofila este un pigment care da plantelor culoarea verde. Plantele folosesc clorofila in procesul de fotosinteza pentru captarea energiei solare, proces prin care sintetizeaza compusi organici (glucoza, aminoacizi, acizi grasi, glicozide, alcaloizi) din compusi anorganici (apa si dioxid de carbon) si elibereaza oxigen; este un compus liposolubil (se dizolva in grasimi).

Structura clorofilei este similara hemoglobinei, dar atomul central din clorofila este magneziu, nu fier.

Clorofilina este un amestec de saruri derivate din clorofila, in care cuprul inlocuieste magneziul.

Beneficii:

  • Formula obtinuta prin adaugarea cuprului in clorofilina purificata; dupa adaugare, gruparile acide sunt neutralizate pentru a forma saruri alcaline de sodiu;
  • Clorofilina este un extract concentrat din frunze de Dud alb (Morus alba), care ofera o bioeficienta ridicata;
  • Clorofilina este hidrosolubila (se dizolva in apa), ceea ce ii confera o capacitate crescuta de reducere a factorilor perturbatori;
  • Forma lichida cu aroma naturala de menta, ce ofera o absorbtie mai rapida.

Compozitie (Per 2 linguri/ 30ml): Complex de clorofilina cupru-sodica din frunze de Dud alb (Morus alba)(oferind cupru 6mg si sodiu 10mg) 132mg.

Mod de utilizare: 1 linguri/zi* sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

Persoanele sub 18 ani: doar la recomandarea consultantului de specialitate. *Conform reglementarilor europene, cuprul se administreaza in doza de maximum 5mg/zi, modul de utilizare prezentat fiind adaptat in consecinta.

Pentru utilizare ca apa de gura (clatire sau gargara): a se folosi ca atare sau a se amesteca cate 1-2 linguri cu 200ml de apa. Clatiti bine si repetati.

Avertizari:

A se pastra la frigider dupa desigilare.

A se utiliza cu atentie, deoarece acest produs poate pata

Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.

Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.

Mod de prezentare: un flacon cu 473.2ml.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 07.04.2022