Recuperare medicala

Centura postnatala, marimea L, 100 - 120cm, Nexcare

Brand: NEXCARE
Campanie nationala talon razuibil Dr. Max

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

149,99 Lei

Pret / BUC: 149,99 Lei

Stoc epuizat

Descriere si prospect: Centura postnatala, marimea L, 100 - 120cm, Nexcare

7501293

Centura este un suport elastic si care ofera o compresie blanda, dar ferma. Este de ajutor in sprijinirea muschilor abdominali dupa nastere. Este usor de purtat si de ajustat datorita sistemului foarte simplu de prindere de tip velcro. Este o prezenta discreta sub haine si va ajuta sa reveniti cu incredere la activitatile normale.

Recomandari:   Centura postnatala este un produs care se adreseaza in special femeilor care au nascut prin cezariana, deoarece usureaza considerabil procesul de vindecare. Ofera senzatia de siguranta si protejeaza.

Caracteristici:   Este confectionata din materiale de foarte buna calitate, care nu irita si nu incalzesc pielea in timpul folosirii. Este rezistenta si nu are in compozitie latex. Poate fi spalata la mana in apa rece sau calda cu detergent usor. NU este recomandat sa o spalati la masina si nici sa o uscati in uscatorul de haine. Marimea centurii se alege in functie de circumferinta taliei.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 22.07.2020