Ceaiul protejeaza ficatul de agentii hepatotoxici, detoxifiant (elimina deseurile metabolice acumulate in organism), coleretic-colagog (stimuleaza secretia si eliminarea bilei), lipocatalitic (stimuleaza arderea grasimilor la nivelul ficatului).
Ingredinete: frunze de boldo (boldo folium), radacina de brusture (bardanae radix), menta (Menthae herba), fructe de fenicul (Foeniculi fructus), radacina de cicoare (Cichorii radix), cimbru (Thymi herba), flori de galbenele (Calendulae flos), flori de musetel (Chamomillae flos), papadie (Taraxaci herba), ulei esential de lamaie (Citri aetheroleum).
Mod de utilizare: peste un plic se toarna 200ml apa clocotita si se lasa 10-15 minute. Se beau 3-4 cani pe zi.
In sarcina si alaptare se pot bea 2-3 cani cu ceai pe zi, timp de 2 saptamani pe luni.
Recomandari: cure de detoxifiere hepatica, stimularea si imbunatatirea functiei hepatice.
Mod de prezentare: o cutie cu 20 de plicuri de ceai.