Ceaiul de obligiana sustine sanatatea digestiva.
Beneficii:
- Contribuie la functionarea normala a tractului intestinal;
- Contribuie la inviorarea organismului;
- Sustine sanatatea aparatului respirator;
- Are proprietati de imbunatatire a dispozitiei.
Ingrediente: rizomii plantei Acorus calamus L., fam. Araceae, contin ulei esential cu azarona, tanin, substante amare, rezine, saruri minerale si vitamine.
Mod de utilizare: se fierbe o jumatate de lingurita de ceai in 200ml apa timp de 5-10 minute, apoi se strecoara. Se beau, treptat, 1-2 cani cu ceai pe zi, inainte de mesele principale.
A nu se administra continuu o perioada mai lunga de 3 luni. Daca aveti in continuare nevoie de acest ceai, puteti relua utilizarea dupa o pauza de o luna.
Atentionari:
- Nu se administreaza la copii sub 6 ani si in caz de hipersensibilitate la aceasta planta.
- Acest ceai nu este indicat femeilor insarcinate si mamelor care alapteaza.
Mod de prezentare: punga cu 50g de ceai.