Remedii naturiste

Ceai Marul Lupului (uz extern), 150g, Aroma Plant Bonchis

17,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Ceai Marul Lupului (uz extern), 150g, Aroma Plant Bonchis

652365935

Aceasta planta a fost utilizata inca din Egiptul Antic pentru muscaturile de sarpe si mai tarziu a fost folosit in promovarea contractiilor uterine la nastere.

Afectiuni la care foloseste aceasta planta:

  • Piele: eczeme, dermatoze, infectii cu ulceratii, rani, taieturi, arsuri, opariri, regenerarea pielii (stimularea colagenului si elastinei), stimuleaza formarea de noi celule;
  • Circulatie: ulcer varicos;
  • Aparatul gastrointestinal: hemoroizi externi, colon iritat;
  • Aparatul genital la femei: reglarea ciclului, sterilitate, vaginite, trichomoniaze, prurit vaginal, vulvite, gonoree, fibrom uterin, chisturi ovariene, mamare, infectii mamare (galactoforite, fisuri mamelonare, limfangite, abcese).
  • Aparat genital masculin: cancer de prostata.

Mod de utilizare:

Infuzia: peste o lingurita de marul lupului introducem 250 ml. apa clocotita, lasandu-se cuvasul acoperit pana ce va deveni caldut, se strecoara cantitatea si se va utiliza pentru fiecare afectiune separat : spalarea, dezinfectarea, tamponarea si comprese pe locului afectat.

Peste o lingura de marul lupului se introduc 250 ml. apa clocotita, se lasa vasul acoperit, iar cand este caldut se strecoara si se va tampona locul afectat cat mai des; peste noapte se vor pune comprese pentru urmatoarele afectiuni: eczeme, dermatoze, infectii cu ulceratii, rani, taieturi, arsuri de orice fel, regenerarea pielii, stimularea formarii de noicelule, ulcer varicos.

Pentru aparatul genital la femei dupa acelasi mod de intrebuintare, dar se vor face spalaturi (cu irigatorul) seara la culcare si se vor consuma in paralel combinatiile de plante pentru uz intern, pentru afectiuni ginecologice.

Mod de prezentare: o cutie de 150g.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 21.11.2022