Dieta si nutritie

Ceai de tei, 40g, Fares

Brand: FARES
11,99 Lei

Pret / BUC: 11,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Ceai de tei, 40g, Fares

7490475

Teiul este un arbore care poate trai peste 1.000 de ani. Pentru unele popoare era copacul sacru al indragostitilor care aducea fertilitatea si prosperitatea. Pana in zilele noastre a ramas remediul racelii, gripei si febrei. Ceaiul de tei are efect calmant asupra sistemului nervos, sedativ, anxiolitic, antistres, emolient, expectorant, spasmolitic, analgezic, antiinflamatar, sudorific si diuretic.

Beneficii:

  • Ceaiul de tei contribuie la o relaxare optima, ajutand la mentinerea unui somn sanatos.
  • Contribuie la functionarea normala a aparatului respirator.
  • Este intrebuintat in afectiuni ale cailor respiratorii superioare (tuse, raceala, bronsita), febra, nervozitate, agitatie, insomnie, dar si in migrene sau colici intestinale.

Ingrediente: Florile de tei Tilia tomentosa Moench, Tilia cordata Miller, Tilia platyphyllos Scop., care contin: mucilagii, flavonoide, acizi fenolici, hidroxicumarine, ulei esential (farnesol).

Mod de preparare:

- Uz intern: 1-2 lingurite planta la 250 ml apa, se fierbe 2-3 minute si se lasa vasul 10-15 minute acoperit.

- Uz extern: se pun 4-6 linguri la 1litru apa, se fierbe 2-3 minute, si se lasa vasul 10-15 minute acoperit, apoi se toarna in apa de baie.

Mod de administrare:

- Uz intern: se beau 2-3 cani cu ceai pe zi timp de 2-4 saptamani sau la nevoie.

- Uz extern: sub forma de inhalatii si gargara de 2-3 pe zi, 7-10 zile. Infuzia adaugata in apa de baie ajuta calmarea copiilor nervosi si instalarea somnului.

Contraindicatii: La dozele recomandate nu se cunosc.

Forma de prezentare: Cutie cu 40g ceai.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.