CasenFibra 10 ml, 14 plicuri, Casen Recordati

Suplimente alimentare

In stoc
23,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

7518789

Solutie cu fibre vegetale

Gust neutru de fibre, poate fi amestecat cu alimente semisolide sau lichide fara sa le modifice gustul,mirosul,culoarea sau textura. Consumul de fibre trebuie insotit de un consum adecvat de lichide. Produs fara gluten (indicat a se utiliza si de catre persoanele cu boala celiaca). Nu contine indulcitor. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici.

Produsul nu contine substante cu potential alergen.

Ingrediente: 

Apa,maltodextrina rezistenta-26,23% oligozaharide din inulina-15,81%, acidifianti:solutie acid citric anhidru si citrat de sodiu;conservanti:sorbat de potasiu si benzoat de sodiu.

Mod de utilizare: 1 pana la 3 plicuri pe zi (10 ml-30 ml).Dozajul se face in functie de varsta,dieta si necesarul individual.

Pentru utilizarea la copii este necesar sa consultati medicul pediatru.A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Instructiuni de utilizare: Deschideti plicul si beti direct continutul. Casenfibra poate fi utilizat direct sau amestecat cu orice fel de bautura noncarbogazoasa (de ex.,apa plata,suc,lapte). Se poate dizolva si in alimente semisolide (iaurt,piureuri din fructe pentru sugari,etc). Fibrele nu vor modifica textura sau aroma alementului la care sunt adaugate.

Forma de prezentare: 14 plicuri

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 19.04.2021