Suplimente alimentare

CasenFibra 10 ml, 14 plicuri, Recordati

3 la pret de 2 produse seectionate Biovene Achizitioneaza oricare 3 produse Biovene si platesti doar 2, exceptie face BIOVENE NEXT LASH SER TRATAMENT PENTRU GENE 6ML .Produsul cu valoarea cea mai mica este gratuit.
27,99 Lei

Pret / PLICURI: 2,00 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: CasenFibra 10 ml, 14 plicuri, Recordati

7518789

Solutie cu fibre vegetale

Gust neutru de fibre, poate fi amestecat cu alimente semisolide sau lichide fara sa le modifice gustul,mirosul,culoarea sau textura. Consumul de fibre trebuie insotit de un consum adecvat de lichide. Produs fara gluten (indicat a se utiliza si de catre persoanele cu boala celiaca). Nu contine indulcitor. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici.

Produsul nu contine substante cu potential alergen.

Ingrediente: 

Apa,maltodextrina rezistenta-26,23% oligozaharide din inulina-15,81%, acidifianti:solutie acid citric anhidru si citrat de sodiu;conservanti:sorbat de potasiu si benzoat de sodiu.

Mod de utilizare: 1 pana la 3 plicuri pe zi (10 ml-30 ml).Dozajul se face in functie de varsta,dieta si necesarul individual.

Pentru utilizarea la copii este necesar sa consultati medicul pediatru.A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Instructiuni de utilizare: Deschideti plicul si beti direct continutul. Casenfibra poate fi utilizat direct sau amestecat cu orice fel de bautura noncarbogazoasa (de ex.,apa plata,suc,lapte). Se poate dizolva si in alimente semisolide (iaurt,piureuri din fructe pentru sugari,etc). Fibrele nu vor modifica textura sau aroma alementului la care sunt adaugate.

Forma de prezentare: 14 plicuri

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 19.04.2021