Campanie Gerovital

Boosterul exfoliant cu AHA este conceput pentru diminuarea aspectului tern, lipsit de stralucire al pielii, pentru redarea uniformitatii si luminozitatii naturale a tenului.
Micelele din compozitia gelului curata delicat dar eficient pielea, chiar si tenurile sensibile, de machiaj, sebum, celule moarte si alte impuritati.
Gelul este destinat persoanelor care, indiferent de varsta, prezinta pete pigmentare, neuniformitati de culoare, pistrui.
Filler intens antirid este un ser concentrat in principii active inovatoare, de tip "filler fara ac", cu actiune asupra macromoleculelor structurale din derm si din jonctiunea derm-epidermala.
Crema oxigenare si hidratare este gandita ca o crema de zi, complexa si sofisticata, care respecta ritmul energetic diurn propriu pielii.Beneficii:</s
Crema lift intens contine principii active care actioneaza asupra matricii extracelulare, cu importanta cruciala pentru derm.
Crema poate fi folosita cu rezultate bune pentru regenerarea si protectia pielii sensibile, precum si ca produs de ingrijire a tenurilor mature, imbatranite.
Crema multifunctionala, cu textura lejera, care combina proprietatile unui produs de machiaj cu beneficiile unui produs de ingrijire a pielii.