Campanie Effaclar

Crema hidratanta calmanta multi-compensatoare si anti-impefectiuni care asigura pielii un confort de durata.
Pentru prima data, Effaclar K+ daily combina LHA, ingredient micro-exfoliant, cu un complex antioxidant si anti-sebum 8h: Vitamina E + Carnosina + Airlicium.
Effaclar Gel Spumant purifica pielea datorita agentilor de curatare special selectionati pentru pielea sensibila.
Formula completa cu eficacitate imbunatatita anti-imperfectiuni, ajuta la vindecarea rapida a cosurilor, contribuie la prevenirea aparitiei si limiteaza semnele post-acneice. Eficacitate dupa 12 ore. Cand incetati sa utilizati Effaclar Duo (+), rezultatele pozitive se mentin inca 2 luni, iar numarul de leziuni continua sa scada inca o luna.
Crema cu efect dedicat pentru tenul gras, potrivit pielii sensibile, ce matifiaza tenul si ajuta la inchiderea porilor.
Corectorul pentru eruptii cutanate Effaclar AI este un tratament local intensiv, care purifica pielea in profunzime pentru a accelera absorbita inflamatiei si pentru a preveni formarea cicatricilor reziduale ce pot ramane in locul imperfectiunilor.
Gelul Purifiant Micro-Exfoliant contine agenti exfolianti care confera pielii un aspect neted, curata intens tenul gras, deblocheaza porii in profunzime si contribuie la reducerea excesului de sebum.
Noul ser Effaclar este formulat cu un complex de acizi exfolianti complementari si niacinamida calmanta pentru reducerea imperfectiunilor, a punctelor negre si a porilor vizibili. Formula nu necesita clatire si confera pielii un aspect proaspat, curat si purificat.
Crema corecteaza imperfectiunie severe, previne si corecteaza semnele post-acneice.
Crema corecteaza imperfectiunie severe, previne si corecteaza semnele post-acneice.
Tratamentul cu SPF 30 reprezinta o asociere exclusiva intre ingredientele active anti-imperfectiuni, amplificate de catre tehnologia XL-Protect, tehnologie ce actioneaza impotriva razelor UVA/UVB si a poluarii.
Apa micelara are o eficacitate ridicata datorita asocierii dintre puterea micelelor si efectul hidratant al glicerinei.
Solutia are efect antioxidant si eficienta dovedita, purifica, calmeaza si matifiaza pielea.