Cal-D-Vita, 60 comprimate masticabile, Bayer

Medicamente fara reteta

Brand: BAYER
31,99 Lei
Stoc epuizat

Despre produs

5363897

 

Cal- D- Vita este un medicament care contine o asociere de calciu si vitamina D3. Calciul si vitamina D3 sunt componente importante in procesul de formare a masei osoase.

Vitamina D3 regleaza absorbtia si conversia calciului si actioneaza asupra fixarii calciului la nivelul scheletului.

Cal- D- Vita este utilizat in deficitul de vitamina D si calciu, la varstnici si ca terapie adjuvanta la tratamentul specific pentru osteoporoza, daca este prezent sau suspectat un deficit de calciu si vitamina D.

Ingrediente active: calciu 600 mg sub forma de carbonat de calciu 1500 mg si colecalciferol (Vitamina D3) 400 UI (echivalent cu 10 micrograme).

Mod de utilizare: doza este determinata de catre medicul dumneavoastra, care o va adapta in mod individual, pentru fiecare pacient in parte. Nu modificati niciodata doza prescrisa, fara a va adresa in prealabil medicului dumneavoastra. Doza recomandata este de 1-2 masticabile zilnic. Comprimatul trebuie mestecat sau supt si nu trebuie inghitit intreg. Acest medicament se administreaza conform prospectului si conform recomandarilor medicului si farmacistului. Medicamentul este indicat numai pentru adulti si copii peste 12 ani

Daca utilizati mai mult Cal -D- Vita decat trebuie- daca luati o doza prea mare din acest medicament sau daca un copil ia acest medicament din greseala, adresati-va medicului sau mergeti la spital pentru o evaluare a riscurilor si pentru recomandari.

Daca aveti orice intrebari suplimentare cu privire la acest medicament, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului sau asistentei medicale.

Reactii adverse posibile:

Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reactii adverse, cu toate ca nu apar la toate persoanele.

Pot aparea dureri gastrointestinale si abdominale, constipatie, diaree, flatulenta, greata si varsaturi.

Au fost raportate afectiuni ale pielii cum sunt: eruptii cutanate, urticarie, edem, prurit.

Daca apar unele efecte secundare discutati cu medicul sau farmacistul. Pot fi unele efecte secundare neincluse in acest prospect.

Forma de prezentare: tub cu 60 comprimate masticabile.

Data ultimei actualizari 22.06.2021