Cal-D-Vita, 60 comprimate masticabile, Bayer

Medicamente fara reteta

Brand: BAYER

In stoc

34,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

5363897

Ce este Cal-D-Vita si pentru ce se utilizeaza

Cal- D- Vita este un medicament care contine o asociere de calciu si vitamina D3. Calciul si vitamina D3 sunt componente importante in procesul de formare a masei osoase. Vitamina D3 regleaza absorbtia si conversia calciului si actioneaza asupra fixarii calciului la nivelul scheletului.

Cal- D- Vita este utilizat in deficitul de vitamina D si calciu, la varstnici si ca terapie adjuvanta la tratamentul specific pentru osteoporoza, daca este prezent sau suspectat un deficit de calciu si vitamina D.

Cum sa utilizati Cal-D-Vita

Utilizati intotdeauna acest medicament exact asa cum v-a spus medicul dumneavoastra sau farmacistul. Discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.

Doza recomandata este de 1-2 comprimate masticabile zilnic.
Comprimatul trebuie mestecat sau supt si nu trebuie inghitit intreg. Medicamentul este indicat numai pentru adulti si copii de peste 12 ani.
Daca utilizati mai mult Cal-D-Vita decat trebuie
Daca luati o doza prea mare din acest medicament sau daca un copil ia acest medicament din greseala, adresati-va medicului sau mergeti la spital, pentru a o evaluare a riscurilor si pentru recomandari.

Daca aveti orice intrebari suplimentare cu privire la acest medicament, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului sau asistentei medicale.

Reactii adverse posibile

Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reactii adverse, cu toate ca nu apar la toate persoanele.
Pot aparea dureri gastrointestinale si abdominale, constipatie, diaree, flatulenta, greata si varsaturi. Au fost raportate afectiuni ale pielii, eruptii cutanate, urticarie, edem si prurit.

Daca apar unele efecte secundare discutati cu medicul sau farmacistul. Pot fi unele efecte secundare neincluse in acest prospect.

Forma de prezentare: cutie cu 60 comprimate masticabile

Data ultimei actualizari 28.08.2020