Cal-D-Vita, 10 comprimate efervescente, Bayer

Medicamente fara reteta

Brand: BAYER

In stoc

21,89 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

5350629

Ce este Cal-D-Vita si pentru ce se utilizeaza

Cal-D-Vita este un medicament care contine o asociere de calciu si vitamina D3. Calciul si vitamina D3 sunt componente importante in procesul de formare a masei osoase. Vitamina D3 regleaza absorbtia si conversia calciului si actioneaza asupra fixarii calciului la nivelul scheletului.

Cal-D-Vita este utilizat in deficitul de vitamina D si calciu, la varstnici si ca terapie adjuvanta la tratamentul specific pentru osteoporoza, daca este prezent sau suspectat un deficit de calciu si vitamina D.

Cum sa utilizati Cal-D-Vita

Doza este determinata de catre medicul dumneavoastra, care o va adapta in mod individual, pentru fiecare pacient in parte. Nu modificati niciodata doza prescrisa, fara a va adresa in prealabil medicului dumneavoastra.

Doza recomandata este de 1-2 comprimate efervescente Cal-D-Vita pe zi. Comprimatul trebuie dizolvat intr-o cantitate suficienta de lichid, de exemplu, cel putin o jumatate de pahar cu apa.

Medicamentul este indicat numai pentru adulti si copii peste 12 ani

Daca utilizati mai mult Cal -D- Vita decat trebuie
Daca luati o doza prea mare din acest medicament sau daca un copil ia acest medicament din greseala, adresati-va medicului sau mergeti la spital pentru o evaluare a riscurilor si pentru recomandari.

Daca aveti orice intrebari suplimentare cu privire la acest medicament, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului sau asistentei medicale.

Reactii adverse posibile

Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reactii adverse, cu toate ca nu apar la toate persoanele.

Pot aparea dureri gastrointestinale si abdominale, constipatie, diaree, flatulenta, greata si varsaturi.
Au fost raportate afectiuni ale pielii cum sunt: eruptii cutanate, urticarie, edem, prurit.
Daca apar unele efecte secundare discutati cu medicul sau farmacistul. Pot fi unele efecte secundare neincluse in acest prospect.

Forma de prezentare: tub cu 10 comprimate efervescente

Data ultimei actualizari 28.08.2020