Medicamente fara reteta

Bromflux 12mg, 25 comprimate, Bioeel

Brand: BIOEEL
9,49 Lei

Pret / CPR: 0,38 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Bromflux 12mg, 25 comprimate, Bioeel

652366198

Fluidifiant al secretiilor bronsice in cursul afectiunilor bronho-pulmonare acute si cronice.

Mod de administrare:

Oral - Copii sub 2 ani: 1 mg de 3 ori pe zi. Copii 2-6 ani: 2-4 mg de 3 ori pe zi. Copii intre 6 si 14 ani, precum si pacientii care au greutatea sub 50 kg: 8 mg de 3 ori pe zi.

Adulti si tineri peste 14 ani: 8-16 mg de 3 ori pe zi. in caz de insuficienta renala sau IH doza trebuie redusa sau trebuie crescut intervalul dintre administrari.

Atentionari si precautii:

Preparatele cu dozaj mare nu sunt recomandate copiilor sub 14 ani sau pacientilor cu o greutate sub 50 kg. Nu se asociaza cu antitusive. Unele preparate contin alcool etilic; prudenta la bolnavii cu afectiuni hepatice, epilepsie sau leziuni cerebrale, alcoolici, soferi sau persoane cu activitati de precizie. prudenta in IR, afectiuni hepatice severe, copii sub 2 ani. Atentie in cazul asocierii cu medicamente iritante gastric. Nu se recomanda administrarii in timpul sarcinii si pe durata alaptarii.

Contraindicatii: hipersensibilitate, sarcina si alaptare, afectiuni bronsice cu acumulare masiva de secretii. Ulcer gastric acut.

Reactii adverse: tulburari gastrointestinale, reactii alergice, rar soc anafilactic.

Mod de prezentare: o cutie cu 25 de comprimate.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 19.02.2022