Tehnico-Medicale

Bratara contra starii de greata pentru adulti, 2 bucati, Sea Band

41,49 Lei

Pret / BUC: 41,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Bratara contra starii de greata pentru adulti, 2 bucati, Sea Band

7501308

Bratara Sea-Band previne si atenueaza starile de greata si ameteala datorate transportului, sarcinii, tratamentul chimioterapeutic si anesteziilor.

Caracteristici:

  • actioneaza conform principiile presopuncturii si se poarta pe ambele incheieturi.
  • se pot utiliza in orice moment al starii de greata, rezultatul fiind cvasi-imediat.
  • nu este medicament, nu provoaca somnolenta, nu are efecte secundare.

Mod de utilizare: Pentru a va asigura ca bratarile dvs. Sea-Bands functioneaza corect, va rugam sa urmati instructiunile de mai jos pentru a va pozitiona corect bratarile. Puneti cele trei degete mijlocii pe interiorul incheieturii mainii, cu marginea celui de-al treilea deget pe pliul incheieturii mainii. Punctul Nei-Kuan este chiar sub marginea degetului aratator intre cele doua tendoane centrale. Pozitionati butonul cu fata in jos peste punctul Nei-Kuan. Repetati procesul pentru cealalta incheietura. Pentru a fi eficient, trebuie purtata o banda la fiecare incheietura. Sea-Bands pot fi puse pe incheietura mainii inainte de a incepe calatoria sau dupa ce ati inceput calatoria. Sea-Band este potrivit pentru adulti si copii.

Precautii: Cititi intotdeauna eticheta. Urmati instructiunile de utilizare. Daca simptomele persista, discutati cu medicul dumneavoastra.

Forma de prezentare: 2 bucati.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.