Bien Dormir Forte, 20 capsule, Fiterman Pharma

Suplimente alimentare

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu se cunoaste o data exactă a livrării sale la depozit.

24,99 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Bien Dormir Forte, 20 capsule, Fiterman Pharma

652360298

Produs cu ingrediente active 100% naturale, concentrat, care vine in ajutorul persoanelor ce lucreaza pe timp de noapte sau in conditii de iluminare artificiala, care schimba fusul orar, persoanelor suprasolicitate, in urma unui efort fizic sau intelectual intens, cu oboseala cronica, datorata privarii repetate de somn.

Proprietati:

- Reduce perioada de timp necesara instalarii somnului si imbunatateste calitatea somnului.

- Reduce oboseala.

- Nu produce dependenta.

- Nu produce somnolenta reziduala, specifica medicamentelor de sinteza.

Ingrediente: Lactoza monohidrat, extract de passiflora, extract de mac californian, melatonina, antiaglomeranti (talc, stearat de magneziu).

Ingrediente active: Extract hidroalcoolic uscat din partea aeriana de passiflora (Passiflora incarnata) standardizat in vitexina - 150 mg; Extract hidroalcoolic uscat din partea aeriana de mac californian (Eschscholzia californica) standardizat in alcaloizi izochinolinici - 100 mg; Melatonina – 5 mg.

Forma de administrare: Pentru adulti se recomanda administrarea unei capsule pe zi, cu aproximativ 30-60 minute inainte de culcare, dupa care se recomanda repaus la pat. Durata de administrare recomandata este de 2-4 saptamani. Poate fi utilizat si o perioada mai mare, respectiv 8 saptamani neintrerupt, cu conditia ca administrarea sa fie urmata de o pauza de 4 saptamani, dupa care administrarea poate fi reluata.

Forma de prezentare: Cutie cu 20 de capsule

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 16.12.2021