Bien Dormir Forte, 10 capsule, Fiterman

Suplimente alimentare

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

Pretul nu a putut fi incarcat. Incercati sa adaugati produsul in cos pentru a vedea pretul.

Descriere si prospect: Bien Dormir Forte, 10 capsule, Fiterman

7523828

Produs cu ingrediente active 100% naturale, concentrat, care vine in ajutorul persoanelor care lucreaza pe timp de noapte sau in conditii de iluminare artificiala, care schimba fusul orar, persoanelor suprasolicitate, in urma unui efort fizic sau intelectual intens, cu oboseala cronica, datorata privarii repetate de somn.

Beneficii:

  • Reduce perioada de timp necesara instalarii somnului;
  • Imbunatateste calitatea somnului;
  • Reduce oboseala;
  • Nu produce dependenta;
  • Nu produce somnolenta reziduala, specifica medicamentelor de sinteza;
  • Indicat persoanelor: care lucreaza pe timp de noapte sau in conditii de iluminare artificiala, care schimba fusul orar, suprasolicitate, in urma unui efort fizic sau intelectual intens, cu oboseala cronica, datorata privarii repetate de somn, varstnici, la care secretia fiziologica de melatonina este redusa.

Ingrediente: lactoza monohidrat, extract de passiflora, extract de mac californian, melatonina, antiaglomeranti (talc, stearat de magneziu).

Ingrediente active per capsula: extract hidroalcoolic uscat din partea aeriana de passiflora (Passiflora incarnata) standardizat in vitexina - 150 mg, extract hidroalcoolic uscat din partea aeriana de mac californian (Eschscholzia californica) standardizat in alcaloizi izochinolinici - 100 mg, melatonina – 5 mg.

Mod de administrare: durata de administrare recomandata este de 2-4 saptamani. Poate fi utilizat si o perioada mai mare, respectiv 8 saptamani neintrerupt, cu conditia ca administrarea sa fie urmata de o pauza de 4 saptamani, dupa care administrarea poate fi reluata.

Adulti: se recomanda administrarea unei capsule pe zi, cu aproximativ 30-60 minute inainte de culcare, dupa care se recomanda repaus la pat.

Mod de prezentare: cutie cu 10 capsule.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 28.04.2021