Bautura vegetala din nuca de cocos, 400ml, SanoVita

Dieta si nutritie

Sanovita Transport gratuit produse selectionate TRANSPORT GRATUIT VICHY LA ACHIZITIA DE MINIMUM 49 RON PRODUSE SELECTIONATE
In stoc
4,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

652355507

Laptele de cocos este extras din pulpa nucii de cocos, rasa si stoarsa, obtinandu-se un lichid, numit si lapte de cocos ce este bogat in vitaminele C, E, B1, B3, B5 și B6 și minerale ca fier, seleniu, sodiu, calciu, magneziu și fosfor. Are un gust natural dulce, este bogata in grasimi si are o aroma intensa de cocos.

Proprietati:

- Aceasta bautura de cocos, deoarece are un continut de minimum 27% nuca de cocos, este considerata un concentrat de lapte de cocos. Aceste poate fi indoit cu apa pentru a fi consumat ca atare, cu cereale dimineata, in componenta preparatelor culinare asiatice sau in componenta deserturilor, inlocuind cu succes laptele de origine animala.

- Are un gust natural dulce, este bogata in grasimi si are o aroma intensa de cocos.

- Cocosul este recomandat a fi consumat pentru intarirea sistemului imunitar, prevenirea bolilor, reducerea poftei de mancare si scaderea aportului de calorii, reduce inflamatia si dimensiunea ulcerului si poate lupta impotriva virusurilor si bacteriilor care cauzeaza infectii.

Ingrediente: Apa, extract de nuca de cocos 27,3%, emulgator guma xantan, stabilizator guma guar, regulator de aciditate acid citric.

Forma de prezentare: Conserva de 400ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 12.09.2021