Dieta si nutritie

Baton cu ciocolata crocanta High protein 30%, 55g, Isostar

Brand: ISOSTAR
10,60 Lei

Pret / BUC: 10,60 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Baton cu ciocolata crocanta High protein 30%, 55g, Isostar

652364342

Baton crocant cu ciocolata bogat in proteine. Sursa de proteine cu un continut de 30% proteine. Garantat anti-doping, fara indulcitori. Fabricat cu respectarea normelor in vigoare. Favorizeaza dezvoltarea fortei fizice si a musculaturii. A se consuma in cadrul unei alimentatii variate si echilibrate si a unui stil de viata sanatos. Destinat folosirii in cadrul unei activitati fizice sustinute si regulate.

Ingrediente: Proteine din soia (emulsifiant: lecitina de soia), ciocolata cu lapte 17,2% (zahar, unt de cacao, lapte degresat*, zer, masa de cacao, grasime din lapte, emulsifiant: lecitina de soia, aroma), sirop de glucoza, fructooligozaharide,  proteine din grau, stabilizatori: sorbitoli, fructoza, proteine din lapte, ulei de floarea soarelui, cacao degresata, amidon de tapioca, arome, sare.

Mod de utilizare: Gustare intre mese.

Forma de prezentare: 55g

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 26.05.2022