Dieta si nutritie

Baton ciocolata-cocos fara gluten si lactoza, 100g, Gerble Expert Dietetic

Produsul este indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu exista in stocul furnizorului.

Descriere si prospect: Baton ciocolata-cocos fara gluten si lactoza, 100g, Gerble Expert Dietetic

652360734

Batoane cu nuca de cocos invelite in ciocolata ce au gust aromatizat de valinie si compozitie din ingrediente naturale.

Ingrediente: Nuca de cocos rasa 22,8%, sirop de zahar invertit, sirop de gluzoza, zahar, lapte degresat pudra fara lactoza, unt de cacao, grasime de palmier, agent de umezire: glicerol, pasta de cacao, grasime din lapte, emulsifiant: lecitine de soia, aromanaturala de vanilie. Fabricat intr-o unitate care utilizeaza oua si nuci.

Valori nutritionale/100g: Valoare energetica 2057 Kj/493 Kcal – 25%*; Grasimi (g) – 28/40%* din care acizi grasi saturati (g) - 21/105%*; Glucide (g) – 52/20%* din care zaharuri (g) – 33/37*; Fibre (g) – 4; Proteine (g) – 6,2/12%*; Sare (g) – 0,12/2%*.

*Consumul zilnic de referinta pentru un adult obisnuit (8400Kj/ 2000Kcal).

Avertizari: Produsul este contraindicat persoanelor alergice la proteinele din lapte si persoanelor cu galactosemie. A se consuma in cadrul unei alimentatii variate si echilibrate si a unui stil de viata sanatos. A se pastra la loc uscat si racoros. A se consuma, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe partea laterala a pachetului.

Forma de prezentare: Cutie cu 100g

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 16.05.2022