Tehnico-Medicale

Banda din rasina sintetica Scotchcast, 7.5cm x 3.6m, 3M Healthcare

42,29 Lei

Pret / BUC: 42,29 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Banda din rasina sintetica Scotchcast, 7.5cm x 3.6m, 3M Healthcare

5343360

Bandajul 3M™ Scotchcast™ asigura stabilizarea functionala optima si suportul necesar in tratamentul fracturilor si al leziunilor tesuturilor moi, reduc efectele nedorite si timpul de vindecare al pacientilor.

Proprietati: 

  • Banda din rasina sintetica, pentru imobilizare, lasa pielea sa respire, nu provoaca iritatii si este hipoalergenica;
  • Bandajele rasinice pentru imobilizare 3M™ Scotchcast™ combina avantajele materialelor sintetice cu cerintele personalului medical si de ingrijire pentru asigurarea confortului pacientilor;
  • Manevrare simpla - Bandajele 3M™ Scotchcast™ se aplica rapid si usor asigurand pozitia optima a bandajului;
  • Usoare si confortabile - Bandajele 3M™ Scotchcast™ sunt usoare si nu limiteaza mobilitatea pacientului mai mult decat este necesar;
  • Permit respiratia pielii - Materialul de sustinere poros permite o buna respiratie a pielii si reduce astfel tendinta de iritare si mirosul neplacut;
  • Stabile - Bandajele de sustinere din 3M™ Scotchcast™ sunt rezistente si foarte stabile. Rata de reparatie este redusa la minim;
  • Materiale elastic pe lungime si latime - Materialul de sustinere se adapteaza optim la contururile anatomice ale corpului, fiind evitate punctele de presiune.

Mod de utilizare:

Temperatura apei ideala pentru aplicarea Scotchcast™ este de 20-22˚ C (temperatura camerei). Apa rece prelungeste timpul de fixare, in timp ce apa calda scurteaza timpul de fixare.

Se scufunda rola de material in apa la temperatura camerei si se stoarce de 3 ori in timp ce este scufundata. Acest lucru va determina intarirea materialului in aproximativ 3 minute.

Scufundarea ruloului in apa la temperatura camerei fara stoarcere va determina fixarea intr-un interval de 4 minute. Aplicarea materialului uscat si adaugarea ulterioara a apei va determina fixarea intr-un interval de 6 minute.

Forma de prezentare: 1 bucata

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 09.09.2022