Baby Digestive Comfort, 8ml, Dr. Biom

Suplimente alimentare

In stoc
43,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Baby Digestive Comfort, 8ml, Dr. Biom

652354057

BIOM BABY Digestive Comfort este un supliment alimentar pe baza de lactobacili vii si vitamina D3, destinat copiilor mici si mari, pentru mentinerea echilibrului microbiomului intestinal si functionarea normala a sistemului imunitar. DR. BIOM BABY Digestive Comfort contine Lactobacillus rhamnosus, LGG®, tulpina originala Chr. Hansen, aceasta fiind cea mai studiata si bine documentata tulpina probiotica din lume (peste 250 de studii clinice). Vitamina D3 din DR. BIOM BABY Digestive Comfort contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, la mentinerea sanatatii sistemului osos si la mentinerea functiei normale a sistemului muscular. Picaturile pentru copii pot fi administrate in siguranta inca din prima zi de viata!

Beneficii:

  • Suplimenteaza flora intestinala prin aportul de lactobacili vii, pentru echilibrul microbiomului intestinal;
  • Contine Lactobacillus rhamnosus, LGG®, tulpina originala Chr. Hansen, cea mai bine documentata tulpina probiotica din lume;
  • Caracteristicile si mecanismul de actiune al tulpinii LGG® au fost stabilite prin ample teste in vitro. Aceste studii arata ca tulpina de lactobacili LGG® continuta prezinta toleranta la acizii biliari si are proprietati excelente de aderenta la mucoasa intestinala;
  • Vitamina D3 (colecalciferol) contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, la mentinerea sanatatii sistemului osos, la mentinerea functiei normale a sistemului muscular, la absortia/ utilizarea normala a calciului si a fosforului, precum si la mentinerea sanatatii dintilor.

Ingrediente pentru o doza de 6 picaturi: 88 mg (5 miliarde UFC) Lactobacillus rhamnosus, LGG®, liofilizat si 400 UI Vitamina D3 (Colecalciferol ).

Nu contine zahar. Nu contine alergeni. Nu contine gluten. Nu contine lactoza. Nu contine organisme modificate genetic.

Mod de utilizare: 6 picaturi pe zi, in doza unica. O doza (6 picaturi) asigura cel putin 5 miliarde UFC (unitati formatoare de colonii) Lactobacillius rhamnosus,  LGG® si 400 UI vitamina D3. Agitati bine sticla inainte de utilizare. Se agita pana cand pulberea de lactobacili de pe fundul sticlei este amestecata uniform cu uleiul, rezultand un amestec tulbure. Se pun 6 picaturi de suspensie intr-o lingurita sau se amesteca in orice tip de bauturi reci sau caldute, in lapte (biberon) sau alte alimente.

In cazul unui tratament cu antibiotice se recomanda consumul DR. BIOM BABY Digestive Comfort, picaturi orale, suspensie la cel putin 3 ore dupa administrarea de antibiotic, pe intreaga perioada a tratamentului cu antibiotice si pe o perioada de inca o saptamana de la finalizarea tratamentului cu antibiotice.

Se poate utiliza pentru sugari si copii mici, adolescenti si adulti.

Atentionari:

  • A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
  • Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. Este important sa aveti o dieta diversa si diversificata si un stil de viata sanatos.
  • Acest supliment nu este recomandat persoanelor alergice la oricare dintre ingrediente.
  • Acest supliment nu este recomandat persoanelor cu deficiente ale sistemului imunitar (de exemplu, infectii cu HIV).
  • A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici.
  • A se utiliza, de preferinta, inainte de data de expirare inscrisa pe ambalaj.

Mod de prezentare: cutie cu flacon de 8ml, picaturi orale, suspensie.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 26.06.2021