B-Complex 100, 120 capsule, Herbagetica

Suplimente alimentare

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

48,49 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: B-Complex 100, 120 capsule, Herbagetica

652355210

B-Complex 100 furnizeaza intreaga gama de Vitamine B, extrase din Drojdia-de-bere, sursa 100% naturala. 1 capsula/zi asigura 100% din VNR-ul recomandat, iar produsul este imbogatit cu extractul de Ashwagandha pentru a sustine sanatatea sistemului nervos, a creste rezistenta la stres si la ameliorarea oboselii.

Beneficii:

- Contribuie la cresterea rezistentei organismului la stres si la functionarea normala a sistemului nervos.

- Sustine buna functionare a a inimii, vederea, metabolismul normal al fierului si protejeaza organismul de stresul oxidativ.

- Mentine sanatatea membranelor mucoase si a a pielii

- Contribuie la sinteza normala si metabolizarea hormonilor steroizi, a vitaminei D si a unor neurotransmitatori, reducerea oboselii si extenuarii, sinteza normala a cisteinei, homocisteinei, proteinelor si glicogenilor, formarea globulelor rosii si reglarea activitatii hormonale.

- Are rol benefic in metabolismul normal al macronutrientilor si mentinerea sanatatii parului, cresterea tesutului matern in timpul sarcinii, sinteza normala a aminoacizilor si procesul de diviziune celulara, functionarea normala a sistemului imunitar

Ingrediente:

- Drojdie de bere (Saccharomyces cerevisiae) imbogatita (vitamine B1, B2, B3, B5, B6, B8, B9, B12; minerale si aminoacizi) - 237mg.

- Drojdie de bere (Saccharomyces cerevisiae) uscata si inactivata, pulbere - 113mg.

- Extract 5-8:1 (maltodextrina) din parti aeriene si radacini de Ginseng-indian / Ashwagandha (Withania somnifera), standardizat cu 7% Withanolide si 1% alcaloizi - 50mg.

Mod de administrare: 1 capsula pe zi.

Avertizari: A nu se administra copiilor mici, femeilor insarcinate sau care doresc sa ramana insarcinate, femeilor care alapteaza, persoanelor cu alergii la oricare dintre componente decat la recomandarea consultantului de specialitate.

Forma de prezentare: Flacon cu 120 capsule

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 18.07.2021