Ata dentara Expert Floss, 30 bucati, Trisa

Frumusete si ingrijire

Brand: TRISA
In stoc
23,98 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Ata dentara Expert Floss, 30 bucati, Trisa

652366392

Periajul dintiilor de cele mai multe ori nu este suficient pentru a avea o igiena orala corecta deoarece multe dintre bacteriile care colonizeaza cavitatea orala sunt asezate in partile proximale ale dintilor, loc unde periuta de dinti nu poate patrunde. In aceste locuri inaccesibile intervine ata / banda dentara. Aceasta are scopul de a curata spatiile interdentare inguste, acolo unde nici periuta clasica si nici periuta interdentara nu reuseste.

Proprietati:

  • Ata dentara profesionala conceputa special pentru curatarea unor spatii interdentare mari, bretele, punti dentare si implanturi.
  • Aromatizata cu gust placut si racoritor de menta.
  • Cutie igienica de dimensiuni reduse, cu deschidere practica. Mecanismul de deschidere confortabil asigura o manevrare usoara.
  • Fereastra transparenta asigura vizualizarea cantitatii de ata dentara ramasa. Constructia ergonomica a bazei cutiei asigura o buna stabilitate.
  • Ata dentara pufoasa: se umfla in timpul utilizarii si se adapteaza astfel la diferite dimensiuni ale spatiilor interdentare.
  • Capete intarite: capetele intarite permit pozitionarea exacta sub bretele, punti dentare si implanturi.
  • Rezidurile alimentare si placa sunt indepartate complet din spatiile interdentare.

Forma de prezentare: 30 de bucati

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 08.11.2022