Ata dentara Active Clean Charcoal Mentolata, 40m, Trisa

Frumusete si ingrijire

Brand: TRISA
In stoc
16,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Ata dentara Active Clean Charcoal Mentolata, 40m, Trisa

652366387

Periajul dintiilor de cele mai multe ori nu este suficient pentru a avea o igiena orala corecta deoarece multe dintre bacteriile care colonizeaza cavitatea orala sunt asezate in partile proximale ale dintilor, loc unde periuta de dinti nu poate patrunde. In aceste locuri inaccesibile intervine ata / banda dentara. Aceasta are scopul de a curata spatiile interdentare inguste, acolo unde nici periuta clasica si nici periuta interdentara nu reuseste.

Proprietati:

  • Carbunele activ ajuta la combaterea bacteriilor care provoaca respiratia neplacuta. Ata dentara cu carbune activ contine nanoparticule de carbune activ integrate pe structura atei dentare. Curata eficient spatiile interdentare indepartand resturile alimentare si placa bacteriana eliminand formarea mirosurilor neplacute si aparitia cariilor.
  • Ajuta la indepartarea petelor dintre dinti.
  • Eficienta acestui model superior de ata e data de calitatea ei unica mentolata, ceruita cu carbon activ, lucru care protejeaza gingia de lezare si curata mult mai corect spatiul dintre dinti si din santul gingival.
  • Este aromatizata cu gust placut si racoritor de menta.
  • Are o cutie igienica de dimensiuni reduse, cu deschidere practica. Mecanismul de deschidere confortabil asigura o manevrare usoara.
  • Fereastra transparenta asigura vizualizarea cantitatii de ata dentara ramasa.
  • Constructia ergonomica a bazei cutiei asigura o buna stabilitate.
  • Lungimea atei este de 40m.

Forma de prezentare: 1 bucata de 40m

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 08.11.2022