Aspirin Complex Hot Drink, 10 plicuri, Bayer

Medicamente fara reteta

Brand: BAYER

In stoc

17,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

7508337

Aspirin Complex Hot Drink de la Bayer este un medicament eficient impotriva durerilor. Pe baza de acid acetilsalicilic si clorhidrat de pseudoefedrina, aceasta suspensie orala are si proprietati antiinflamatoare, reduce febra si congestia nazala, simptome specifice racelii si gripei.

Disponibil in formula de granule care se dizolva in apa calda, Aspirin Complex Hot Drink granule pentru suspensie orala combina efectele de ameliorare a durerii, antiinflamatorii si de reducere a febrei ale acidului acetilsalicilic (500mg), atat de bine cunoscute, cu descongestionantul nazal pseudoefedrina (30mg), pentru a lupta impotriva celor mai suparatoare simptome si pentru a va ajuta sa treceti cu bine printr-o raceala sau gripa.

Mod de administrare:

Granule pentru suspensie orala.

Doza recomandata de Aspirin Complex Hot Drink granule pentru suspensie orala pentru adulti si adolescenti (cu varsta peste 16 ani):

1-2 plicuri (echivalent cu acid acetilsalicilic 500-1000 mg si clorhidrat de pseudoefedrina 30-60 mg, in doza unica). Daca este necesar, doza se poate repeta la interval de 4-8 ore.

Nu trebuie depasita doza maxima zilnica de 6 plicuri.
Nu se administreaza copiilor. Contine zahar.
Nu utilizati Aspirin Complex Hot Drink granule pentru suspensie orala daca: aveti ulcer gastric sau duodenal, sunteti gravida sau alaptati.

Compozitie:

Acid acetilsalicilic 500 mg
Clorhidrat de pseudoefedrina 30 mg

Forma de prezentare: 10 plicuri

Data ultimei actualizari 28.10.2020