Suplimente alimentare

Ashwagandha, 60 capsule, Herbagetica

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

27,49 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Ashwagandha, 60 capsule, Herbagetica

652355204

Ashwagandha este un supliment alimentar care ajuta la recuperarea organismului dupa situatii stresante, creste rezistenta organismului la stres, are efect adaptogen, reduce anxietatea, sustine memoria, ajuta la cresterea nivelului de energie si sustine functiile sexuale masculine si feminine.

Proprietati:

- Ashwagandha (Withania somnifera) este o planta cu efect adaptogen, folosita in medicina Ayurveda de peste 5 000 de ani ca neuroprotector, calmant pentru sistemul nervos si reglator hormonal. Produsul Ashwagandha Extract Premium se recomanda persoanelor cu un stil de viata solicitant si stresant, dar si celor cu probleme de somn, anxietate, exces de cortizol sau probleme de fertilitate.

- Eficienta Ashwagandha Extract Premium este garantata de dubla standardizare a produsului cu cel mai mare continut de withanolide disponibil - 7% si alcaloizi - 1%. Withanolidele si alcaloizii extrasi din Ashwagadha au rolul de a creste rezistenta organismului la stres.

- Concentratia mare de withanolide asigura efectul antioxidant al produsului si protectia sistemului nervos de aparitia bolilor neurodegenerative.

- Asheagandha isi dovedeste eficienta si in refacerea conexiunile neuronale distruse, imbunatatirea capacitatii de concentrare si calmarea sistemului nervos.

- Compozitia Ashwagandha Extract Premium este completata de piperina pentru a potenta biodisponibilitatea compusilor activi din Ashwagandha, asigurand eficienta produsului si absorbtia ridicata a acestuia in organism.

Compozitia: Extract etanolic 5-8:1 (maltodextrina) din parti aeriene si radacini de Ginseng-indian / Ashwagandha (Withania somnifera), standardizat cu 7% withanolide si 1 % alcaloizi – 400mg, Extract din fructe de Piper-negru (Piper nigrum), standardizat cu 5% piperine – 10mg. Produsul este sub forma de capsule vegetale, ce pot fi administrate si persoanelor vegetariene/vegane.

Mod de administrare:

- Copii peste 6 ani: 1 capsula de 1-2 ori / zi.

- Adulti: 1 capsula de 1-2 ori / zi.

Avertizari: A nu se utiliza de catre copii mici, femeile insarcinate, care doresc sa ramana insarcinate sau care alapteaza, persoanele cu alergii la oricare dintre ingrediente.

Forma de prezentare: Flacon cu 60 capsule

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 15.07.2021