Ascovit cu aroma de capsuni 100 mg, 20 comprimate, Omega Pharma

Mama si copilul

In stoc

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

Ascovit cu aroma de capsuni este un supliment alimentar ce contine vitamina C, destinat administrarii copiilor si adultilor, util pentru a suplini carenta de vitamina C ce poate sa apara datorita unei alimentatii necorespunzatoare. Vitamina C din compozitia Ascovit intareste imunitatea organismului, favorizeaza depunerea calciului in oase, intervine in formarea colagenului si creste rezistenta capilarelor, fiind un tonic foarte bun al capilarelor. Vitamina C intervine in metabolismul energetic si mineral, respectiv in procesul absorbtiei si distributiei ionilor metalici (ex.: fier) la nivelul tesuturilor. 

Beneficii:

Sustine functionarea normala a sistemului imunitar si protejeaza impotriva infectiilor, favorizeaza absorbtia, circulatia si stocarea fierului, prevenind anemiile, asigura protectia celulelor impotriva stresului oxidativ provocat de radicalii liberi.

Ingrediente:

Fiecare comprimat contine acid ascorbic (Vitamina C) 100 mg, aroma de capsuni 3 mg, excipienti pentru un comprimat.

Mod de utilizare:

Copii peste 3 ani: doza zilnica recomandata este de 1-2 comprimate, adulti: doza zilnica recomandata este de 1-3 comprimate, comprimatele se lasa sa se topeasca in gura sau se mesteca.

Atentionari:

Vitamina C poate provoca precipitarea uratilor si oxalatilor in urina acida, precipitarea sulfamidelor sau rareori poate cauza diaree.  Nu trebuie utilizat in caz de: litiaza renala, talasemie, stari de supraincarcare cu fier, deficit de acid folic sau la cei care primesc frecvent transfuzii sanguine.

Forma de prezentare: 20 comprimate masticabile

Data ultimei actualizari 04.11.2020