ArtroForce, 60 comprimate, Beres

Suplimente alimentare

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

60,49 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: ArtroForce, 60 comprimate, Beres

7493774

ArtroForce este un supliment alimentar care are in compozitie sulfat de glucozamina, sulfat de controidina si vitamina C. Componentele produsului ArtroForce contribuie la formarea normala a cartilajelor ajutand astfel la pastrarea sanatatii, regenerarea si implicit, asigurarea mobilitatii lor corespunzatoare.

Proprietati:

- Sulfatul de glucozamina si sulfatul de controidina contribuie la formarea si mentinerea elementelor de baza ale cartilajelor si prin aceasta joaca un rol important in pastrarea integritatii cartilajelor si in regenerarea lor.

- Vitamina C contribuie la formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a ligamentelor.

- Produsul este recomandat sportivilor ale caror articulatii sunt suprasolicitate, varstnicilor pentru asigurarea functionarii articulatiilor si pentru formarea normala a cartilajelor, persoanelor obeze sau care efectueaza munca fizica intensa, ale caror articulatii sunt suprasolicitate.

Compozitie: Sulfat de glucozamina-clorura de sodiu extras din carapace de crab, agent de incarcare (hidrogenofosfat de calciu anhidru), agent antiaglomerant (celuloza microcristalina, talc, stearat de magneziu), sulfat de condroitina sodica, acid ascorbic, stabilizator (polivinilpirolidona), agent de ingrosare (alcool polivinilic), coloranti (dioxid de titan, oxid galben de fier, oxid negru de fier, oxid rosu de fier), agent de umezire(polietilen glicol).

Mod de administrare: 1-2 comprimate pe zi

Avertizari:

- Produsul este contraindicat persoanelor alergice sau cu hipersensibilitate la moluste marine si/sau la crustacee.

- A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

- A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.

- Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si diversificata si un mod de viata sanatos.

Forma de prezentare: Cutie cu 30 comprimate

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 14.07.2021