Aparat de gatit cu aburi si blender SCF870/22, Philips Avent

Mama si copilul

Campanie nationala Dr.Max
In stoc
830,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Aparat de gatit cu aburi si blender SCF870/22, Philips Avent

7475317

Cu aparatul de gatit cu aburi si blender Philips AVENT puteti pregati usor hrana sanatoasa pentru bebelusi, preparata in casa: preparati mai intai fructele, legumele, pestele sau carnea, apoi ridicati si rasturnati vasul pentru a amesteca, fara a fi nevoie sa transferati alimentele!

Tehnologia unei mese sanatoase. Modalitatea cea mai eficienta de pastrare a calitatilor nutritive din alimentelor. Simplu si rapid - fierbe cu ajutorul aburilor si paseaza fructele, legumele sau carnea dintr-o singura miscare. Poate fi la fel de bine folosit in excursii si vacante, cu minimum de conditii.

Caracteristici:
Aparatul prevazut cu doua functii: de gatit alimentele la aburi si blender. Este usor si extrem de intuitiv de folosit. Prin simpla intoarcere a recipientului puteti opta intre a fierbe alimentele in aburi sau a pasa hrana pregatita. Prin intoarcerea recipientului, alimentele fierte in aburi pot fi pasate imediat. Un singur recipient pentru ambele functii. Paseaza alimentele la consistenta dorita. Fierbe si paseaza 4 portii in doar cateva minute. Oprire automata dupa ciclul de fierbere, emite un semnal sonor clar. Usor de umplut cu apa. Componente usor de spalat. Prepara hrana pentru fiecare stadiu de intarcare si ajuta la pastrarea nutrientilor si a texturii. Capacitate: 800 gr mancare solida si 450 ml pentru cea lichida.

Greutate cu ambalaj: 2 kg.

Forma de prezentare: 1 aparat de gatit cu aburi/blender, 1 spatula, 1 pahar gradat, 1 carte de retete gustoase de care bebelusul va fi incantat.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 15.11.2020