Apa de gura Aquanano (argint, cupru) Bios 12ppm, 480ml, Aghoras

Igiena orala

In stoc

28.59 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

Din punct de vedere legal si comercial este notificat ca apa de gura. Folosit ca atare, genereaza foarte multe efecte benefice la nivelul gingiilor si dintilor, fiind antiinflamator, antibacterian, regenerator. Persoanele care sufera datorita implanturilor sau altor lucrari dentare, precum si persoanele care sufera de paradontoza, vor simti din plin aceste efecte benefice.
Folosirea este simpla, ca si la orice alt produs coloidal: se tine cat mai mult timp in gura. Desigur, neavand alti constituenti decat argintul si cuprul coloidal, inghitirea sa este nedaunatoare, spre deosebire de majoritatea apelor de gura comerciale (daca nu cumva toate...).

Argintul coloidal este un antibiotic recunoscut. Este, insa, mai putin cunoscut faptul ca si cuprul, sub forma metalica, este antibiotic, antiviral, antimicotic, cu o toxicitate foarte scazuta (de 5-20 de ori mai redusa decat a sarurilor de cupru). Totodata, sub aceasta forma, cuprul ajuta la sinteza colagenului, fiind astfel un factor important in regenerarea tesuturilor.
Concentratia maxima de cupru in apa admisa de normele EPA este de 1mg/zi, pentru consumul de lunga durata, deci inghitirea accidentala (chiar zilnica) a acestui produs nu este toxica, 1mg de cupru fiind cuprins in circa 133ml de produs.

Mod de pastrare:

Se va pastra in ambalajul original, intr-un loc uscat si racoros, ferit de lumina directa a soarelui. A nu se lasa la indemana copiilor sub 3 ani. Nu se va lasa recipientul deschis intre utilizari.

Mod de utilizare:

Se va utiliza cate o cantitate de 5-15ml odata, de 1-4 ori pe zi. Pentru utilizare, se va folosi dopul flaconului sau o lingura de plastic sau metalica.

Contraindicatii:

Folosirea acestui produs este contraindicata in cazul persoanelor alergice la una din componente sau a celor afectate de maladia Wilson.

Compozitie: apa distilata, argint, cupru 12ppm (in total).

Forma de prezentare: Sticla 480ml.

Data ultimei actualizari 15.01.2021