Medicamente fara reteta

Antinevralgic Sinus Hot Drink Opella, 12 plicuri, Sanofi

Brand: SANOFI
21,99 Lei

Pret / PL: 1,83 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Antinevralgic Sinus Hot Drink Opella, 12 plicuri, Sanofi

652371915

Antinevralgic Sinus Hot Drink pentru tratarea simptomelor de raceala si gripa.

Beneficii: 

  • reduce febra;
  • amelioreaza durerile de cap;
  • durerile musculare si articulare, durerile de gat;
  • desfunda nasul;

Ingrediente: paracetamol 650mg, clorhidrat de fenilefrina 10mg, povidona 25, zahar, citrat de sodiu, acid citric, acid tartric, pulbere de lamaie (suc de lamaie spray uscat) (K240), aspartam, aroma de lamaie 610399E acid ascorbic, pulbere de turmeric (K2550).

Mod de administrare: luati intotdeauna acest medicament exact asa cum este descris in acest prospect sau asa cum v-a spus medicul dumneavoastra sau farmacistul. Discutati cu medicul sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur. Administrare orala. Adulti, inclusiv varstnici si adolescenti cu varsta peste 15 ani: se administreaza un plic de maxim patru oripe zi. Intervalul dintre doze nu trebuie sa fie mai mic de patru ore. Medicamentul nu este destinat utilizarii la adolescenti si copii cu varsta sub 15 ani. Continutul fiecarui plic trebuie dizolvat intr-o cana cu apa fierbinte si baut cat este cald.

Precautii: daca sunteti gravida sau alaptati, credeti ca ati putea fi gravida sau intentionati sa ramaneti gravida, adresati-va medicului pentru recomandari inainte de a lua acest medicament. Acest medicament nu este recomandat pentru gravide sau femeile care alapteaza. Antinevralgic Sinus Hot Drink poate influenta capacitatea de conduce vehicule si de a folosi utilaje. Unele persoane pot prezenta reactii adverse cum sunt: ameteli sau midriaza (dilatarea pupilei), astfel pot fi afectate negativ activitatile care necesita atentie. Nu conduceti si nu folositi utilaje daca aveti ameteala sau pupile dilatate (midriaza).

Forma de prezentare: cutie cu 12 plicuri.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 12.12.2022