Tehnico-Medicale

Altalax copii, 6 microclisme, Althea Life Science

21,99 Lei

Pret / BUC: 21,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Altalax copii, 6 microclisme, Althea Life Science

652383082

Este un dispozitiv medical de unica folosinta care exercita o actiune laxativa mecanica datorita efectului sau de a atrage apa in scaun, determinand inmuierea acestuia, stimularea peristaltismului si evacuarea intestinala.

Ingrediente active: Substantele functionale continute intr-o microclisma sunt: glicerol, musetel si nalba.

Mod de utilizare: Lubrifiati canula cu o picatura din solutie, introduceti aplicatorul in rect si apasati burduful. Scoateti in timp ce tineti burduful apasat si aruncati.

Precautii:

A se evita utilizarea produsului in caz de hipersensibilitate sau intoleranta cunoscuta la unul sau mai multe dintre ingrediente. In cazul constipatiei persistente, este important sa va adresati medicului dumneavoastra pentru a exclude alte patologii. Microclisma este de unica folosinta, prin urmare nu poate fi reutilizata. A nu se lasa la indemana copiilor. Laxativele trebuie utilizate cat mai rar posibil si nu mai mult de sapte zile. Utilizarea pe perioade mai lungi de timp necesita prescriptie medicala dupa o evaluare adecvata a cazului individual. In episoadele de constipatie este indicat in primul rand corectarea obiceiurilor alimentare prin integrarea alimentatiei zilnice cu un aport adecvat de fibre si apa. In timpul sarcinii si alaptarii, cereti sfatul medicului dumneavoastra sau farmacistului inainte de a utiliza acest produs. Nu exista studii privind utilizarea produsului in timpul sarcinii si alaptarii.

Forma de prezentare: 6 microclisme a cate 3g fiecare.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.