Aktiv-Meno cu soia, 30 comprimate, Doppelherz

Suplimente alimentare

In stoc
37,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

5330216

Substante nutritive pentru femeile aflate in perioada de menopauza, comprimatele Doppelherz aktiv contin o combinatie echilibrata de substante bioactive, adaptate necesitatilor organismului din timpul si dupa perioada menopauzei: 500mg calciu, asociate in mod eficient cu 5µg Vitamina D3, Vitamine B, plus 50mg de soia isoflavone.

Beneficii:

  • Calciul este un mineral de importanta vitala pentru organismul nostru, componentul principal al sistemului osos si responsabil pentru mentinerea sanatatii acestuia. In special, in timpul si dupa perioada de menopauza este posibila aparitia unui deficit de calciu prin extragerea lui din oase. De aceea, trebuie avuta in vedere o alimentatie care sa il contina in mod constant si intr-o cantitate suficienta.
  • Liantul de calciu – Vitamina D3 contribuie la absorbtia si utilizarea normala a calciului. Aceste procese sunt importante in special in timpul menopauzei, deoarece in aceasta perioada a vietii calciul nu mai poate fi valorificat foarte bine de catre organism. Intrucat Vitamina D3 poate fi produsa in organism, dar numai prin expunerea la soare, este posibil ca productia proprie sa nu fie suficienta, in special in lunile de iarna.
  • Vitaminele B: B1, B2, B12 si biotina contribuie la metabolismul energetic normal si la functionarea normala a sistemului nervos.
  • Biotina sprijina suplimentar mentinerea sanatatii pielii si parului si este cunoscuta si sub denumirea de Vitamina H.
  • Vitamina B6 contribuie la metabolismul normal al proteinelor si al glicogenilor si, impreuna cu Vitamina B12, la formarea normala a globulelor rosii.
  • Acidul folic participa la procesul de diviziunea celulara si contribuie la buna functionare a hematopoiezei.

Compozitie/comprimat: 50mg Soia isoflavone din 125mg concentrat de soia, 500mg Calciu, 5µg Vitamina D3, 1,4mg Vitamina B1, 1,6mg Vitamina B2, 2,0mg Vitamina B6, 3µg Vitamina B12, 150µg Biotina, 400µg Acid folic.

Mod de administrare: Se administreaza 1 comprimat zilnic, in timpul mesei principale, cu suficient lichid.

Atentionari:

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru inlocuirea unui regim alimentar variat si echilibrat si a unui mod de viata sanatos.

A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.

A se pastra la temperaturi ce nu depasesc 25°C, in ambalajul original.

Forma de prezentare: 30 comprimate

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 28.04.2021