Mama si copilul

Aditiv ecologic pentru rufe cu oxigen activ, 1000ml, Ecosi Baby

CADOU Ornament de Craciun 2023
21,99 Lei

Pret / BUC: 21,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Aditiv ecologic pentru rufe cu oxigen activ, 1000ml, Ecosi Baby

652360406

Inalbitor igienizant lichid pentru scoaterea petelor prin oxigenare pentru rufele albe si colorate. Produsul nu contine coloranti, clor izotiazolinona, triclosan, saruri de amoniu cuaternar, substane de origine animala. Produsul este testat pentru continutul de metale grele (nichel, crom si cobalt) cu valori <0.4ppm

Compoziție chimică (REG. CE 648/2004) 5%: Tensioactivi Anionici, Tensioactivi Non Ionici, Agenti de albire pe baza de Oxigen, Fosfati.

Caracteristici:

  • Fara conservanti, fara parfum, cu oxigen activ C;
  • Certificat conform normelor ICEA cu numarul 001 EC 060;
  • Testat pentru continutul de metale grele cu valori mai mici de 0,4ppm (Nichel, Crom si Cobalt);

Ingrediente: Aqua (Water), Hydrogen Peroxide, Sodium Coceth Sulfate, Fatty Alcohol C12 – C18 7 OE, Disodium Etidronate, Lactid Acid.

Modul de utilizare: Spalare automata: se toarnă 100ml de produs în tamburul mașinii de spălat pentru 2,5kg de rufe. A se utiliza în combinație cu un detergent de rufe. 1L/10 spalari.

Precautii: 

Nu lasati produsul la indemana copiilor!

Provoaca grave iritatii oculare. In cazul contactului cu ochii clatiti bine cateva minute, daca este nevoie, scoateti lentilele de contact. Daca iritatia persista, consultati un medic.

Forma de prezentare: 1000ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 21.03.2022