Actival Junior Gummy, 20 comprimate gumate, Beres

Mama si copilul

In stoc

16.89 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

Usor de administrat copiilor datorita formei (comprimate gumate), gust delicious de lamaie si zmeura, complex de vitamine cu minerale si indulcitori, nu contine zahar, contine oligofructoza, fibre natural alimentare,  nu contine gluten, contine arome si coloranti exclusiv naturali. Recomandari: pentru asigurarea substantelor minerale indispensabile pentru cresterea si dezvoltarea copilului, in preventia aparitiei carentelor in urma efortului fizic exagerat sau a regimului alimentar dezechilibrat, in caz de lipsa a apetitului, extenuare, oboseala.

Ingrediente: 

Indulcitor (sirop de maltitol), gelatina, oligofructoza din cicoare (193 mg/comprimat), apa, acid ascorbic, corectori de aciditate (acid citric, hidroxid de potasiu, citrat de sodiu), acetat de dl-alfa-tocoferil, arome (zmeura, lamaie), trigliceride cu catena de lungime medie, dexpantenol, palmitat de retinil, agent de glazurare (ceara carnauba), emulsifiant (polisorbat 80), clorhidrat de piridoxina, agent de incarcare (propilenglicol), maltodextrina, coloranti (acid carminic, complex de clorofilina-cuprica), acid folic, antioxidant (dl-alfa-tocoferol), colecalciferol, cianocobalamina.

Mod de utilizare:

La copii peste 3 ani si la adulti 2 comprimate gumate pe zi. Acest produs este un supliment alimentar. Se recomanda citirea cu atentie a indicatiilor de pe ambalaj. Consumul excesiv poate cauza efecte laxative.

Forma de prezentare:

20 comprimate gumate