Actival 50+, 30 comprimate, Beres

Suplimente alimentare

In stoc
32,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Actival 50+, 30 comprimate, Beres

5343964

Proprietati:

  • - contribuie la asigurarea necesarului de vitamine, minerale si oligoelemente la persoane cu varsta de peste 50 de ani si prin aceasta, la mentinerea capacitatilor si la functionarea normala a sistemului imunitar si a sistemului articular.
  • GINSENG - mentine capacitatea fizica si psihica a organismului;

 

Ingrediente:

- carbonat de calciu, fosfat acid de calciu, oxid de magneziu, agenti de incarcare (celuloza microcristalina, manitol, hidroxipropilmetilceluloza, polivinilpolipirolidona, polidextroza), acid ascorbic, sulfat de zinc, gluconat de fier, nicotinamida, amidon alimentar modificat, acetat de dl-a-tocoferol, agenti antiaglomeranti (talc, stearat de magneziu, silicat de calciu, dioxid de siliciu), coloranti (dioxid de titan, oxid galben de fier), rutin, gelatina, pantotenat de calciu, amidon de porumb, gluconat de cupru, glucoza, sucroza, extract de Panax ginseng, agent de umezire (glicerina), clorhidrat de piridoxina, beta-caroten, mononitrat de tiamina, riboflavina, stabilizator (guma arabica), maltodextrina, acetat de retinol, antioxidanti (ascorbat de sodiu, dl-a-tocoferol, palmitat de ascorbil, butilhidroxitoluen), acid folic, iodat de potasiu, ulei hidrogenat de soia, molibdat de amoniu, clorura de crom, emulsifiant (fosfat de calciu), selenit de sodiu, fitomenadiona, corectori de aciditate (citrat de sodiu, acid citric), biotina, colecalciferol, cianocobalamina.
Vitamina A 800µg;
Vitamina B1 1,4 mg;
Vitamina B2 1,6 mg;
Vitamina B3 (niacina) 18 mg;
Vitamina B5 (acid pantotenic) 7,5 mg;
Vitamina B6 2 mg;
Vitamina B12 1 µg;
Vitamina C 60 mg;
Vitamina D3 10 µg;
Vitamina E 6,7 mg;
Acid folic 300 µg;
Vitamina H (biotina) 62,5 µg;
Vitamina K1 40 µg;
Zinc 15 mg;
Iod 100 µg;
Calciu 200 mg;
Crom 24 µg;
Magneziu 100 mg;
Molibden 75 µg;
Cupru 0,7 mg;
Seleniu 40 µg;
Fier 4 mg;
Extract de Panax ginseng(ginsenozide: 1,3 mg) 4,5 mg.

Mod de utilizare:
- pentru adulti 1 comprimat filmat pe zi.

Recomandat:

  • - adultilor cu varsta de peste 50 de ani pentru mentinerea integritatii si bunei functionari a sistemului imunitar, a celui osteo-articular si cardiovascular;
  • - intarzierea proceselor de imbatranire;
  • - in  alimentatie dezechilibrata (de ex. regimuri stricte);
  • - fumatori si consumatori excesivi de cafea;
  • - in convalescenta.

Atentionari:
Acest produs este un supliment alimentar. Se recomanda citirea cu atentie a informatiilor de pe ambalaj. A nu se lasa la indemana copiilor. Persoanele care sunt sub tratament cu anticoagulante cumarinice trebuie sa se adreseze medicului inainte de administrarea produsului.

Prezentare: 30 comprimate

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 13.12.2022