Acadele impotriva raului de miscare Drum Bun, 5 bucati, Solacium

Produsul este temporar indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu se cunoaste o data exactă a livrării sale la depozit.

14,22 Lei
Produs indisponibil

Despre produs

7525633

Acadele pentru rau de miscare cu au in compozitie ghimbir si menta. Raul de miscare este o senzatie deosebit de neplacuta, caracterizata prin: greata, varsaturi, ameteala, oboseala, cefalee ce are la baza un conflict intre miscarea perceputa vizual si cea perceputa prin sistemul vestibular (urechea interna). Pentru a evita reactiile adverse ale altor tipuri de medicamente recomandate pentru ameliorarea raului de miscare, precum: uscaciunea mucoaselor, tulburari de vedere, confuzie sau pentru ca unele produse necesita prescriptie, ori nu pot fi indicate copiilor, Solacium Pharma recomanda acadele cu ghimbir si menta, pentru raul de miscare al copiilor, aparut in timpul deplasarii cu: masina, barca, trenul, avionul sau chiar in timpul rotirii in carusel.

Ingrediente: Extract de Menta 37,5 mg; extract de Ghimbir 60 mg. Substantele active din radacina de Ghimbir contribuie la reducerea raului de miscare (rau de masina, rau de mare) si a senzatiei de greata. Menta contribuie la ameliorarea senzatiei de greata, a varsaturilor si reduce spasmele gastrice si intestinale.

Mod de utilizare: 1 - 3 acadele pe zi, la copii cu varsta de peste 3 ani. O acadea cu o jumatate de ora inainte de plecarea in calatorie; celelalte pe parcursul calatoriei.

Recomandari: Pentru raul de miscare al copiilor, aparut: in timpul deplasarii cu: masina, barca, trenul, avionul, in timpul rotirii in carusel.

Precautii:

A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

A nu se consuma dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj.

Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.

Forma de prezentare: 5 bucati