Zinc + Seleniu cu Vitamina C Naturala, 60 capsule, DVR Pharm

Suplimente alimentare

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

23,99 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Zinc + Seleniu cu Vitamina C Naturala, 60 capsule, DVR Pharm

652366086

Zinc + Seleniu cu Vitamina C, aceste oligoelemente sunt printre cele mai puternice imunostimulente, antitumorale si reglatoare ale activitatii hormonale cunoscute. Apoi, zincul si seleniul, extrase din drojdia de bere, sunt in momentul de fata cele mai active si mai bine tolerate forme de administrare a acestor oligoelemente, la ele adaugandu-se vitamina C naturala, extrasa din fructe de Acerola.

Proprietati:

- Zincul sustine functionarea normala a sistemului imunitar si contribuie la: functionarea normala a glandei tiroide; protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ; la mentinerea sanatatii parului si a unghiilor; la mentinerea fertilitatii si a reproducerii normale, la mentinerea concentratiei de testosteron din sange; la sinteza normala a ADN si la procesul de diviziune celulara.

- Seleniul sustine functionarea normala a sistemului imunitar; contribuie la functionarea normala a glandei tiroide; contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ; sustine spermatogeneza normala contribuie la mentinerea sanatatii parului si a unghiilor.

- Vitamina C sustine metabolismul energetic normal; contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar (in general si in timpul exercitiilor fizice intense si dupa aceea), a sistemului nervos, la mentinerea sanatatii psihice, la reducerea oboselii si extenuarii, la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ; sustine formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a vaselor de sange, a sistemului osos, a ligamentelor, a gingiilor, a dintilor, a pielii; creste absorbtia fierului.

Ingrediente: Drojdie de bere (Saccharomyces cerevisiae), uscata si inactivata, pulbere: 276 mg; gelatina, capsula tare; Acerola (Malphigia glabra), fructe, extract apos cu min. 17% acid ascorbic*: 60 mg; Drojdie de bere (Saccharomices cerevisiae), extract cu min.100000 ppm Zinc*: 50 mg; Drojdie de bere (Saccharomices cerevisiae), extract cu min. 2000 ppm Seleniu* 14 mg.

*Portia zilnica recomandata aduce 20,4 mg vitamina C, reprezentand 25,5% VNR; 10 mg Zinc, reprezentand 100% VNR; 56 mcg Seleniu, reprezentand 102 %VNR; VNR=Valori Nutritionale de Referinta cf. Regulament 1169/2011.

Mod de utilizare: Cate 1 capsula de 2 ori pe zi.

Avertizari: A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A se consuma de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj. A se pastra bine inchis, ferit de umiditate si caldura. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat si echilibrat si un mod de viata sanatos. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Forma de prezentare: Flacon cu 60 capsule

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 26.02.2022