Xylo nasal , 10 ml, Rompharm

Medicamente fara reteta

In stoc

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

5346186

Xylo-nasal va ajuta sa respirati mai usor si elibereaza rapid nasul infundat datorita racelii, rinitelor alergice si sinuzitei.

Indicatii:

Xylo-nasal 1 mg/ml este indicat pentru: decongestionarea mucoasei nazale datorate corizei, unor forme de rinita alergica sau vasomotorii, facilitarea evacuarii secretiilor in afectiunile sinusurilor paranazale. Ca tratament adjuvant in otita medie, pentru decongestionarea mucoasei nazo-faringiene. Facilitarea rinoscopiei. Actioneaza prin constrictia vaselor de sange de la nivelul nasului.
Xylo-nasal va ajuta sa respirati mai usor si elibereaza rapid nasul infundat datorita racelii, rinitelor alergice si sinuzitei.

Ingrediente:
Xylo-nasal 1 mg/ml , picaturi nazale, solutie. Un ml picaturi nazale, solutie contin: 1 mg clorhidrat de xilometazolina.

Mod de utilizare:
Doza recomandata este de 2 picaturi de 3-4 ori pe zi, in fiecare nara. Acest medicament nu trebuie utilizat mai mult de 5-7 zile consecutive. Daca este necesara administrarea pentru o perioada mai indelungata, se face o pauza timp de cinci zile intre perioadele de administrare.

Forma de prezentare: 10 ml

Data ultimei actualizari 31.03.2021