Wormex, 100ml, Sun Wave Pharma

Suplimente alimentare

Brand: SUNWAVE
23,88 Lei
Produs indisponibil

Despre produs

7479536

Wormex este un sirop 100% natural avand in compozitie 11 extracte de plante care actioneaza eficient pentru eliminarea rapida a parazitilor/viermilor intestinali si a oualor acestora (giardia, limbrici, oxiuri, etc). Foarte important este faptul ca este un sirop lipsit de reactii adverse si contraindicatii care se poate administra la orice copil cu paraziti intestinali, fara a afecta functia hepatica (nu necesita monitorizarea transaminazelor pe durata tratamentului). Avantaje sunt ca e 100% natural, cu actiune antiparazitara dovedita, omoara si elimina eficient parazitii intestinali si ouale acestora, amelioreaza rapid simptomatologia asociata parazitozelor intestinale, are rol si in prevenirea recurentei parazitozelor intestinale.

Parazitoze intestinale determinate de: Giardia Lamblia Ascaris Lumbricoides (limbrici) Enterobius vermicularis (oxiuri), alte specii de viermi rotunzi, cilindrici sau lati Wormex reprezinta o terapie sigura, lipsita de reactii adverse gastro-intestinale, hepatice sau renale.

Compozitie: Embelia ribes, Butea frondosa, Picrorhiza kurroa, Cyperus rotundus, Ocimum sanctum, Swertia chirayata, Apium graveolens, Carum carvi (chimen), Holarrhena antidysenterica, Gardenia gummifera, Punica granatum.

Mod de administrare:

1 an – 3 ani: 5ml de 2 ori pe zi, cu apa

3 – 6 ani: 5 – 7.5ml de 2 ori pe zi, cu apa

6 – 12 ani: 10ml de 2 ori pe zi, cu apa;

12 ani: 10 – 15ml de 2 ori pe zi, cu apa.

In cazuri rare cand este necesara administrarea la copiii cu varsta sub 1 an, doza pentru acestia este de 2.5ml de 2 ori pe zi, cu apa. Durata tratamentului cu Wormex este de minim 2 saptamani, preferabil 4 saptamani pentru eliminarea completa a parazitilor si a oualor acestora. Cura se poate repeta dupa 3 – 6 luni, in functie de simptomatologie.

Forma de prezentare: 100ml

Data ultimei actualizari 24.06.2021