Women's Prenatal Program cu fier, 120 tablete, GNC

Suplimente alimentare

Brand: GNC
In stoc
138,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

7503494

Women's Prenatal Program cu fier contine 600 mg de Calciu, ce este vital in special in al treilea trimestru al sarcinii, atunci cand oasele fatului incep sa se calcifieze. Daca nivelul de calciu al mamei scade, corpul va extrage calciul din oasele ei, ce poate rezulta in scaderea densitatii osoase.
GNC Women’s Prenatal contine un complex de 22 de vitamine si minerale cu eliberare prelungita organismul putand beneficia de actiunea acestora pe parcursul intregii zile, prevenind eliminarea rapida din corp. Complexul contine ingrediente nutritionale echilibrate precum vitamine, minerale si antioxidanti.
Fierul, in concentratie de 18 mg, joaca un rol crucial in formarea de celule rosii din sange si este esential in sustinerea nevoilor nutritionale si volumului marit de sange indreptat catre placenta si fat.

Beneficii:

  • Asigura suport nutritional si multivitaminic complet: 1000 mcg de acid folic (esential pentru viitoarea mama si pentru copilul aflat in curs de dezvoltare), 600 mg de calciu (pentru consilidarea oaselor), 400 UI de vitamina D (pentru a spori absorbtia de calciu);
  • Include 18 mg de fier necesar pentru a sustine fuctionarea placentei cat si pentru fat si mama ca suport in cresterea volumului de sange.
  • Mineralele din amestec au o buna absorbtie la nivelul intestinului subtire;
  • Fiecare flacon contine 120 tablete, necesarul pentru 60 de zile de administrare;
  • Nu contine: coloranti artificiali, arome artificiale, sodiu, grau, gluten, lactate.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, administrati 2 tablete zilnic, in timpul unei mese.

Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.

Forma de prezentare: flacon cu 120 de tablete.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 23.06.2021