Medicamente fara reteta

Voltaren Emulgel 11,6 mg/g, 50g, GSK

15,99 Lei

Pret / TUB: 15,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Voltaren Emulgel 11,6 mg/g, 50g, GSK

1054216

Voltaren Emulgel este utilizat pentru a calma durerea si a reduce inflamatia si edemul in cazul unor afectiuni dureroase care afecteaza incheieturile si muschii.

Poate fi utilizat la tratarea urmatoarelor afectiuni:

a) Adulti si adolescenti cu varsta de 14 ani si peste:

  • Traumatisme ale articulatiilor si muschilor (de exemplu entorse, luxatii, echimoze, dureri de spate, traumatisme din sport).
  • Tendinita (de exemplu epicondilita laterala).

b) Numai adulti (cu varsta de 18 ani si peste): artrita usoara a genunchilor sau degetelor

Compozitie:

  • Substanta activa este diclofenac dietilamina. Un gram de gel contine diclofenac dietilamina 11,6 mg, corespunzator la diclofenac sodic 10 mg. Acest medicament contine 50 mg propilenglicol si 1 mg benzoat de benzil per fiecare gram de gel.
  • Ceilalti excipienti sunt: carbopol 974 P, cetomacrogol 1000, cetiol LC, dietilamina, alcool izopropilic, parafina lichida, parfum crema 45 (continand benzoat de benzil), propilenglicol, apa purificata.

Mod de administrare:

  • Utilizati intotdeauna acest medicament exact asa cum este descris in acest prospect sau asa cum v-a spus medicul dumneavoastra sau farmacistul. Discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur. Daca aveti orice intrebari suplimentare cu privire la acest medicament, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.
  • Adulti: Voltaren-ul Emulgel se aplica local pe piele, de 3-4 ori pe zi, si se maseaza usor. Cantitatea folosita depinde de suprafata care trebuie tratata. De exemplu, 2-4 g Voltaren Emulgel sunt suficiente pentru tratamentul unei suprafete de 400-800 cm2. Dupa aplicare, mainile trebuie spalate, in afara cazului cand acestea sunt zonele tratate.
  • Copii: Nu au fost inca stabilite recomandarile si indicatiile utilizarii Voltaren-ului Emulgel la copii.

Contraindicatii: Nu utilizati Voltaren Emulgel daca sunteti alergic la administrarea de diclofenac sau a altor medicamente antiinflamatoare nesteroidiene utilizate pentru tratamentul durerilor, febrei sau inflamatiilor, cum ar fi ibuprofen sau aspirina (acid acetilsalicilic) sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.

Precautii: Inainte sa utilizati Voltaren Emulgel, adresati-va medicului dumneavoastra, farmacistului sau asistentului medical.

Sarcina si alaptare: Desi nu s-au observat efecte adverse, se recomanda evitarea tratamentului cu Voltaren Emulgel la femeile gravide. Cantitatea de substanta activa care trece in lapte este neglijabila.

Conducerea vehiculelor si folosirea utilajelor: Voltaren Emulgel nu influenteaza capacitatea de a conduce vehicule si de a folosi utilaje.

Forma de prezentare: 50g

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 12.12.2022