Vitreoxigen, 20 comprimate, BioSooft

37,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

7477821

Descriere:

Vitreoxigen este un supliment alimentar pe baza de minerale, aminoacizi si vitamine, cu extracte vegetale. Vitreoxigen este un preparat pe baza de  substanţe naturale util pentru acţiunea adaptogena a extractelor vegetale, pentru imbunataţirea metabolismului celular, pentru menţinerea compoziţiei fiziologice a ţesuturilor şi creşterea mecanismelor de aparare ale diferitelor structuri, inclusiv ale corpului vitros al ochiului.

Ingredientele din Vitreoxigen intervin in multe procese metabolice ale ţesuturilor de la nivel vitreal şi pot contribui la optimizarea aportului energetic şi la reintegrarea cantitaţii de aminoacizi, saruri minerale şi vitamine, atunci cand nevoile organismului sunt crescute sau cand aportul alimentar este insuficient.

Compoziţie/comprimat efervescent.

Acidifiant: acid citric; Carbonat de potasiu; Bicarbonat de sodiu; Carbonat de magneziu; L-lizina clorhidrat; Magneziu disodic; L-arginina clorhidrat; Ginseng; Arome; Edulcoranţi: ciclamat de sodiu şi zaharina sodica; L-carnitina tartrat; Ananans tulpina; Guarana; Nicotinamida; Calciu-D- pantotenat; Agenţi de acoperire: malodextrina, guma Arabica şi sucroza; Ciancobalamina (B12) cu maltodextrina; Riboflavina-5 fosfat sare disodica (B2); Piridoxina clorhidrat (B6); Tiamina clorhidrat (B1).

Mod de utilizare:

Un comprimat, dizolvat intr-un pahar cu apa (200ml) in timpul zilei, evitandu-se orele serii.

Precautii:

Produsul nu conţine gluten. A nu se depaşi doza recomandata pentru consumul zilnic.

A nu se lasa la indemana şi la vederea copiilor mici.

Suplimentele alimentare nu inlocuiesc  o dieta variata şi  echilibrata şi un mod de viaţa sanatos. Produsul nu conţine ingrediente cu potenţial alergenic.

Forma de prezentare: 20 comprimate efervescente