Suplimente alimentare

Vitreoxigen, 20 comprimate, Fidia Farmaceutici

Campanie nationala talon razuibil Dr. Max
51,49 Lei

Pret / CPR: 2,57 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Vitreoxigen, 20 comprimate, Fidia Farmaceutici

7477821

Vitreoxigen este un supliment alimentar pe baza de minerale, aminoacizi si vitamine, cu extracte vegetale.

Vitreoxigen este un preparat pe baza de substante naturale util pentru actiunea adaptogena a extractelor vegetale, pentru imbunatatirea metabolismului celular, pentru mentinerea compozitiei fiziologice a tesuturilor si cresterea mecanismelor de aparare ale diferitelor structuri, inclusiv ale corpului vitros al ochiului.

Ingredientele din Vitreoxigen intervin in multe procese metabolice ale tesuturilor de la nivel vitreal si pot contribui la optimizarea aportului energetic si la reintegrarea cantitatii de aminoacizi, saruri minerale si vitamine, atunci cand nevoile organismului sunt crescute sau cand aportul alimentar este insuficient.

Aminoacizii

Lizina, Arginina, si Carnitina au o actiune directa in producerea de energie in celule; in special, carnitina faciliteaza productia prin transportul acizilor grasi in tesuturi cand nevoile sunt crescute. Aminoacizii sunt fundamentali si pentru o corecta productie a colagenului prezent in corpul vitros.

Mineralele

Magneziul activeaza o mare varietate de enzime si contribuie la stabilizarea moleculelor, mentinand in bune conditii tesuturile conjunctivale din care este compus si corpul vitros.

Potasiul este un mineral esential, indispensabil pentru mentinerea continutului de lichide la nivelul celulelor, actionand asupra balantei hidrosaline.

Extracte vegetale

Ananasul prin prezenta bromelinei participa la protectia fibrelor de colagen impotriva efectelor daunatoare ale unor enzime (colagenaza si metaloproteinaza), activitatea sa fiind intensificata de substantele continute in extractul de Guarana.

Ginseng-ul contribuie la cresterea rezistentei tesuturilor impotriva agresiunii agentilor daunatori externi si intervine asupra mecanismelor de reglare care au tendinta de a restabili echilibrul fiziologic perturbat.

Vitamine

Vitaminele din grupul B sunt importante pentru toate reactiile metabolice specifice, inclusiv cele legate de producerea de energie.

Vitreoxigen poate fi util atunci cand organismul necesita suplimentarea acestor ingrediente sau cand aportul alimentar este insuficient; la nivelul vitrosului poate fi util in restabilirea echilibrului fiziologic perturbat.

Compozitie/comprimat: Acidifiat: acid citric; Carbonat de potasiu; Bicarbonat de sodiu; Carbonat de magneziu; L-lizina clorhidrat; Magneziu disodic; L-arginina clorhidrat; Ginseng; Arome; Edulcoranti: ciclamat de sodiu si zaharina sodica; L-carnitina tartrat; Ananans tulpina; Guarana; Nicotinamida; Calciu-D- pantotenat; Agenti de acoperire: malodextrina, guma Arabica si sucroza; Ciancobalamina (B12) cu maltodextrina; Riboflavina-5 fosfat sare disodica (B2); Piridoxina clorhidrat (B6); Tiamina clorhidrat (B1).

Mod de utilizare: Un comprimat, dizolvat intr-un pahar cu apa (200ml) in timpul zilei, evitandu-se orele serii.

Forma de prezentare: 20 comprimate

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 13.12.2022