Vitreoclar, 30 comprimate, Sifi

Suplimente alimentare

Brand: SIFI
Campanie nationala talon razuibil Dr.Max
In stoc
37,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Vitreoclar, 30 comprimate, Sifi

7477817

Descriere:
Contine toate substantele necesare pentru hranirea tesutului conjunctiv: colagen II, acid hialuronic, sulfat de condroitina si glucozamina .
In particular, sulfatul de condroitina si glucozamina interactioneaza sinergic : glucozamina stimuleaza metabolismul celulelor tesutului conjunctiv, accelerand sinteza componentei fibrilare a matricei, pe cand sulfatul de condroitina actioneaza prin stabilizarea fibrelor de colagen, prevenind atacarea acestora de catre procesele de degradare enzimatica.


Vitreoclar + incorporeaza, de asemenea, extract de seminte de struguri care contine principii naturale care inhiba activitatea enzimelor responsabile de degradarea colagenului si a acidului hialuronic, si limiteaza efectele nocive ale radicalilor liberi .
Vitamina E previne procesele oxidative frecvent responsabile pentru degradarea moleculelor mari, precum acidul hialuronic .
Calciul si potasiul sunt minerale esentiale care contribuie la pastrarea echilibrului apei in tesuturile corpului prin activitatea lor in fluidele intra si extracelulare .
Suplimentarea lor poate compensa posibilele carente cauzate de o dieta cu un aport redus .


Mod de utilizare:

1comprimat / zi, sau conform prescriptiei medicale , cu un pahar de apa.


Forma de prezentare:30 comprimate

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.