Suplimente alimentare

Vitamina C naturala cu extract de Macese, 30 comprimate, Rotta Natura

8,49 Lei

Pret / CPS: 8,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Vitamina C naturala cu extract de Macese, 30 comprimate, Rotta Natura

652360636

Produsul contine Vitamina C de origine exclusiv naturala extrasa din fructele din Maces. Acestea reprezinta una dintre cele mai bogate surse de Vitamina C din lume. Orginea naturala a Vitaminei C face ca biodisponibilitatea acesteia sa fie crescuta, putand fi astfel utilizata de catre organism cu un randament superior. Gustul placut de portocala il face usor de administrat si copiilor.

Fara zahar, indulcit cu ajutorul indulcitorului natural cu 0 calorii din Stevia rebaudiana, poate fi consumat si de persoanele cu diabet. Recomandat in sezonul rece, in caz de raceala sau gripa, pentru cresterea imunitatii, pentru combaterea stresului si a oboselii, pentru grabirea vindecarii.

Ingrediente active per comprimat: Sorbitol, Extract 100:1 din fructe de Maces (Rosa canina) cu minimum 50%, Vitamina C - 180 mg ( asigurand 122% din doza zilnica recomandata), manitol, Stereat de Magneziu vegetal, aroma naturala de portocala pudra, Stevia extract, maltodextrina, guma de acacia, D-l-alfatocoferol.

Mod de administrare:

Adulti - 1-3 comprimate pe zi.

Copii 5-12 ani - cate un comprimat de 2 ori pe zi, sau conform recomandarii medicului. Comprimatele se pot mesteca sau se pot lasa sa se dizolve in gura.

Forma de prezentare: 30 comprimate

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 28.01.2022