Suplimente alimentare

Vitamina B12 Vital comprimate, 50 comprimate, Worwag Pharma

Brand: WORWAG
54,49 Lei

Pret / CPR: 1,09 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Vitamina B12 Vital comprimate, 50 comprimate, Worwag Pharma

7523357

B12 Vital comprimate este un supliment alimentar care contine 100 µg de vitamina B12 sub forma de metilcobalamina. Dintre cele patru forme existente ale vitaminei B12 denumite si cobalamine metilcobalamina reprezinta forma bioactiva a vitaminei B12. Consumul de B12 Vital comprimate asigura necesarul zilnic de vitamina B12 care furnizeaza suficienta energie atat pentru eforturile fizice cat si pentru cele intelectuale.

Substanta activa este vitamina B12 (metilcobalamina).

Excipienti: celuloza microcristalina agent de umplere, fosfat dicalcic agent de umplere, hidroxipropilmetil-celuloza stabilizator, celuloza pulbere stabilizator, saruri de magneziu ale acizilor grasi agent de curgere, acizi grasi (E570) agent de glazurare.

Nu contine gluten. Nu contine lactoza. Nu contine conservanti, coloranti si substante de origine animala.

Mod de utilizare: 1 comprimat pe zi. Comprimatele B12 Vital trebuie inghitite intregi (nemestecate), cu o cantitate suficienta de lichid, de preferinta inainte de micul dejun.

Forma de prezentare: 50 comprimate.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 20.04.2021