Visine Classic picaturi oftalmice, 15 ml, Johnson & Johnson

Medicamente fara reteta

In stoc
16,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

2154632

Picaturi oftalmice, Solutie, 0,05 g/15 ml. Acest medicament este disponibil fara prescriptie medicala. Cu toate acestea, este necesar sa utilizati Visine Classic cu atentie, pentru a obtine cele mai bune rezultate. Intrebati farmacistul daca aveti nevoie de mai multe informatii sau sfaturi.

Ingrediente:
Visine Classic, picaturi oftalmice, solutie 0,05 g/100 ml Substanta activa este clorhidratul de tetrahidrozolina.
Celelalte componente (excipientii) sunt: clorura de sodiu, acid boric, edetat disodic, clorura de purificata.

Actiune si indicatii:
Visine Classic este un decongestionant ocular sub forma de solutie, care amelioreaza edemul si inrosirea ochilor din cadru alergiilor oculare, iritatiile minore si conjunctivitele nespecifice sau catarale. Efectele benefice includ ameliorarea senzatiilor de arsura locala, iritatie, mancarime oculara, durere oculara si lacrimare excesiva.

Contraindicatii:
Daca suferiti de hipersensibilitate (alergie) la clorhidrat de tetrahidrozolina sau la oricare dintre componentele medicamentului mentionate mai sus.
La copii cu varsta sub 2 ani. Se recomanda prudenta speciala: daca suferiti de glaucom. in acest caz Visine Classic se foloseste doar cu avizul si sub supravegherea medicului oftalmolog. Daca luati medicamente din grupul inhibitorilor de monoaminoxidaza (IMAO) sau antidepresive triciclice. Sarcina: Visine Classic poate fi folosit de femeile insarcinate doar cu acordul si sub supravegherea medicului. Daca sunteti insarcinata, intrebati medicul sau farmacistul inainte de a lua orice medicament. Alaptare: Visine Classic poate fi folosit de femeile care alapteaza doar cu acordul si sub supravegherea medicului. Daca alaptati, intrebati medicul sau farmacistul inainte de a lua orice medicament. Conducerea de vehicule sau folosirea de utilaje: in cazuri rare, capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje pot fi afectate prin tulburarea vederii si sensibilitate lumina.

Informatii importante despre excipienti:
Visine Classic contine clorura de benzalconiu 17% (conservant). Nu se vor folosi lentile de contact moi in timpul tratamentului cu Visine Classic, datorita continutului in clorura de benzalconiu. Lentilele de contact trebuie indepartate inaintea administrarii picaturilor si nu trebuie reaplicate mai devreme de 15 minute.

Forma de prezentare: 15 ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.