Medicamente fara reteta

Visine Classic picaturi oftalmice, 15 ml, Johnson&Johnson

Campanie nationala talon razuibil Dr. Max

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

18,99 Lei

Pret / FL: 18,99 Lei

Stoc epuizat

Descriere si prospect: Visine Classic picaturi oftalmice, 15 ml, Johnson&Johnson

2154632

Picaturi oftalmice, Solutie, 0,05 g/15 ml. Acest medicament este disponibil fara prescriptie medicala. Cu toate acestea, este necesar sa utilizati Visine Classic cu atentie, pentru a obtine cele mai bune rezultate. Intrebati farmacistul daca aveti nevoie de mai multe informatii sau sfaturi.

Ingrediente: Visine Classic, picaturi oftalmice, solutie 0,05 g/100 ml Substanta activa este clorhidratul de tetrahidrozolina.
Celelalte componente (excipientii) sunt: clorura de sodiu, acid boric, edetat disodic, clorura de purificata.

Actiune si indicatii: Visine Classic este un decongestionant ocular sub forma de solutie, care amelioreaza edemul si inrosirea ochilor din cadru alergiilor oculare, iritatiile minore si conjunctivitele nespecifice sau catarale. Efectele benefice includ ameliorarea senzatiilor de arsura locala, iritatie, mancarime oculara, durere oculara si lacrimare excesiva.

Contraindicatii:

Daca suferiti de hipersensibilitate (alergie) la clorhidrat de tetrahidrozolina sau la oricare dintre componentele medicamentului mentionate mai sus.
La copii cu varsta sub 2 ani. Se recomanda prudenta speciala: daca suferiti de glaucom. in acest caz Visine Classic se foloseste doar cu avizul si sub supravegherea medicului oftalmolog. Daca luati medicamente din grupul inhibitorilor de monoaminoxidaza (IMAO) sau antidepresive triciclice. Sarcina: Visine Classic poate fi folosit de femeile insarcinate doar cu acordul si sub supravegherea medicului. Daca sunteti insarcinata, intrebati medicul sau farmacistul inainte de a lua orice medicament. Alaptare: Visine Classic poate fi folosit de femeile care alapteaza doar cu acordul si sub supravegherea medicului. Daca alaptati, intrebati medicul sau farmacistul inainte de a lua orice medicament. Conducerea de vehicule sau folosirea de utilaje: in cazuri rare, capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje pot fi afectate prin tulburarea vederii si sensibilitate lumina.

Informatii importante despre excipienti:

Visine Classic contine clorura de benzalconiu 17% (conservant). Nu se vor folosi lentile de contact moi in timpul tratamentului cu Visine Classic, datorita continutului in clorura de benzalconiu. Lentilele de contact trebuie indepartate inaintea administrarii picaturilor si nu trebuie reaplicate mai devreme de 15 minute.

Forma de prezentare: 15 ml.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 15.11.2022